to idź do innej. tam dają wszystko bez recepty i nigdy nie robią problemów.vid3 pisze:U mnie z apteką to są jakieś jaja.
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- rbit9n
- Ribitibi
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- poor
- Rich poor
- rbit9n
- Ribitibi
e-bolszewia. kurwa ich Nadieżda mać.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- poor
- Rich poor
Uwaga ogłoszenie. W lutym będę prowadził szkolenie nauczycieli

- vid3
- Kontakt:
No właśnie.
Dodano po 2 minutach 9 strzałach znikąd:
Mnie też wymyślili szkolenie, w którym powinienem wziąć udział (bardzo na to nalegają), tyle tylko, że żeby wziąć w tym udział musiałbym odwołać zajęcia w trzech różnych miejscach pracy, tracąc tygodniowy zarobek...
Dodano po 2 minutach 9 strzałach znikąd:
Mnie też wymyślili szkolenie, w którym powinienem wziąć udział (bardzo na to nalegają), tyle tylko, że żeby wziąć w tym udział musiałbym odwołać zajęcia w trzech różnych miejscach pracy, tracąc tygodniowy zarobek...
- poor
- Rich poor
- Owain
- Nasz Czelnik
Ale jestem wkurwiony. Właśnie zapłaciłem babie 220 zł aby potrzymała mi rękę w gaciach, potem na nosie, potem na głowie. Podobno nazywa się to osteopatia. Dla Was śmieszne, ale mnie napierdala, z polecania polazłem, a baba nawet nie wie gdzie jest więzadło biodrowo-lędźwiowe. Tylko mnie te rękę w majty pchała. Aż chyba napisze opinię o tym gównianym miejscu. Żeby choć urodziwa była... kurwa jej mać.
Dodano po 2 minutach 50 strzałach znikąd:
ps. szczęście, wczoraj byłem o takiego fizjo, co wszystko wiedział, tak mnie przemaglował, że siniaki mam bordowe dziś. No i po raz pierwszy od miesięcy, cały dzień nie bolało. No ale wsiadłem w auto by do tej pizdy pojechać i od razu zaczęło napierdalać. No ale pierwsze koty za płoty. Ponoć mam w chuj zrotowaną miednicę.
Dodano po 2 minutach 50 strzałach znikąd:
ps. szczęście, wczoraj byłem o takiego fizjo, co wszystko wiedział, tak mnie przemaglował, że siniaki mam bordowe dziś. No i po raz pierwszy od miesięcy, cały dzień nie bolało. No ale wsiadłem w auto by do tej pizdy pojechać i od razu zaczęło napierdalać. No ale pierwsze koty za płoty. Ponoć mam w chuj zrotowaną miednicę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt: