Propozycje zmian na forum
- danz1ger
Re: Propozycje zmian na forum
jako że zima zawitała, to za wtrącanie spolszczonej anglizny proponuję, po kmicicowemu, batami pogonić, na golasa po śniegu, przyłapanych na tym uczynku. i ten tego, no.
Shoot First, Ask Questions Later.
- Owain
- Nasz Czelnik
- danz1ger
bo po gazetowym, telewizyjnym i ulicznym bełkocie dobrze byłoby odpocząć od tego tutaj.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Mamo, czy mogę się przebrać na Helołin?
- Nie!
- Ale dlaczego?
- Bo to nie jest polskie święto, Brajanku!
- Nie!
- Ale dlaczego?
- Bo to nie jest polskie święto, Brajanku!
- danz1ger
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie wiem. Nie znam się, bo to niepolskie święto.
- rbit9n
- Ribitibi
my bełkoczą?danz1ger pisze:bo po gazetowym, telewizyjnym i ulicznym bełkocie dobrze byłoby odpocząć od tego tutaj.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Puchu - dzięki za czujność. Tych ruskich trolli jest coraz więcej, czy tam cokolwiek to jest. Zaczyna wkurzać.
Nie da się ograniczyć rejestrowania na forum na przykład potwierdzeniem tożsamości u Wodzów, albo modów?
Nie da się ograniczyć rejestrowania na forum na przykład potwierdzeniem tożsamości u Wodzów, albo modów?
Sugerowałem to już Woytkowi, bo robi się mało zabawnie, trzeba by było siedzieć tu 24/7.
Możliwe są rozwiązania typu: potwierdź, że nie jesteś robotem, albo karencja np. 5 dni od rejestracji do pierwszego możliwego postu, itd.
Może też być faktycznie konieczność zatwierdzenia kandydatury przez osoby uprawnione.
Proponowałem też coś w rodzaju konieczności "wkupienia się", udowodnienia, że jest się żywym fotografem, poprzez przedstawienie portfolio.

Możliwe są rozwiązania typu: potwierdź, że nie jesteś robotem, albo karencja np. 5 dni od rejestracji do pierwszego możliwego postu, itd.
Może też być faktycznie konieczność zatwierdzenia kandydatury przez osoby uprawnione.
Proponowałem też coś w rodzaju konieczności "wkupienia się", udowodnienia, że jest się żywym fotografem, poprzez przedstawienie portfolio.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
OK, panowie, sprawa do załatwienia. I ja i Owain ubijamy ich codziennie. I też nam się znudziło.