wpk/wpkx
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: wpk/wpkx
Ewidentnie leci w lewo. Podparte stabilniej od prawej. A podparcie od przodu to już miszczostfo.
Dodano po 2 minutach 47 strzałach znikąd:
Nie wiem Wojtku czy pozwolisz uwagę a'la N., ale ciąłbym bez krzaka i tej ilości nieba, a najlepiej w kwadrat. Elementy główne mają straszną moc i bym ją uwydatnił, pewnie w kwadracie, by jak najciaśniej. Świetnie wypatrzone.
Dodano po 2 minutach 47 strzałach znikąd:
Nie wiem Wojtku czy pozwolisz uwagę a'la N., ale ciąłbym bez krzaka i tej ilości nieba, a najlepiej w kwadrat. Elementy główne mają straszną moc i bym ją uwydatnił, pewnie w kwadracie, by jak najciaśniej. Świetnie wypatrzone.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
U Woytka generalnie lubię to, że jest Ben-hackerem - dobrze wyhacza ciekawe obiekty, i potrafi je pokazać w izolacji. Podśmiechuję się z jego małej głębi ostrości, itp., ale z należytym szacunkiem i uznaniem.
Ben Brackenem!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Już miałem napisać, żebyście się walili psionicznie, ale po półsekundowym namyśle jednemu dziękuję, a nad propozycją drugiego się zastanowiłem na tyle, by sprawdzić - i też dziękuję, ale mi się nie podoba.
w sumie to... masz racje
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Że dziękuję? Dziękuję.
- rbit9n
- Ribitibi
inny ziom mi potem powiedział, że Luty zaczął z nudów książki we więźniu czytać, także tego.
siedź i knuj.
ps. zrobiłem kiedyś takie samo, tylko lepsze.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Picture numer tpq

- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie tak.