(C)huj nam w dupę - firmware update?
Re: (C)huj nam w dupę - firmware update?
Swego czasu miałem sporo do czynienia ze służbą zdrowia i wiem jak to wygląda, najeździłem się po szpitalach jeszcze przed śmiercią matki bo jej siostra, a moja chrzestna miała raka krtani. To była szopka... robili co chcieli. puchu24 depresyjne to ja miałem dwa lata - schudłem ponad 10 kilo i w połowie osiwiałem. Kupiłem kawalerkę, a że trochę brakło to wziąłem kredyt na 20 koła, moi rodzice zrobili to samo. Chwilę później matka zmarła a ojce wywalili z roboty, bo jego firma ochroniarska dała dupy i okradli jeden zakład. Ojciec akurat wtedy miał wolne ale wywalili wszystkich jak leci z pracy. No i zostałem sam, a na karku dwa kredyty, dwie chaty do opłacenia... po prostu dramat. Musiałem opuścić ciepłą posadkę i zmienić pracę by to wszystko ogarnąć. A że nikt Ci kasy za darmo nie da to oram teraz w systemie czterobrygadowym - soboty, niedziele, święta... I tak do dziś, ale prawie wszystko spłaciłem, zostało coś ponad tysiąc złotych. Od marca ojciec idzie na emeryturę więc wszystko dobrze się skończy. Ale co przeżyłem to moje. Zima to przy tym pikuś, nawet wtedy lepiej człowiek to przyjmował, bo nigdzie nie ciągnęło jak latem. Praca - dom - praca - dom i czas szybko leciał. Najgorzej jak było ciepło, dni długie, wszyscy na urlopach, ogródki piwne... a cie nie stać... To był ból. Ale przynajmniej czegoś się nauczyłem - w życie żadnego kredytu nie wezmę, nie ma bata!
- poor
- Rich poor
Czy ulica stoi jak stała,
Czy gitary w zaroślach umilkły,
Rozsypała się stara wiara
Ale przecież ludzie nie szpilki.
I bez żadnych ubocznych przyczyn
Dopomoże ci w świecie gdzieś
Starszy pan, niegdyś z naszej ulicy,
Starsza pani czasami też.
Dodano po 1 minucie 45 strzałach znikąd:
Jak w Skandynawii
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Staruszek do wszystkiego
Jest niezawodny w skutkach...
- vid3
- Kontakt:
Średnio zabawne. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zauważyłem, że kolega otwieracz częstuje nas dziś postami "zabawnymi inaczej", ale to być może sposób na odreagowanie jego ostatnich przeżyć.
- rbit9n
- Ribitibi
a gdyby to był wujek Koba albo wujek Ché byłoby śmiesznie?puch24 pisze:Średnio zabawne.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Chodziło mi o uwagę o cyklonie.
- rbit9n
- Ribitibi
e tam, ale z jeżowem śmieszne.

a puszki z cyklonem B musieliśmy oglądać co rok, od czwartej, do czwartej klasy, idzie przywyknąć.

a puszki z cyklonem B musieliśmy oglądać co rok, od czwartej, do czwartej klasy, idzie przywyknąć.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!