Welcome aboard, Marine!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Welcome aboard, Marine!
Chrząszczyżewoszyce, powiat Łękołody...
-
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz 
- rbit9n
- Ribitibi
-
Jak Presley 
- rbit9n
- Ribitibi
Witam,
po przejściu, jak sądzę, kwarantanny chciałbym się przywitać. Pojawiam się tutaj z okazji kampanii "niech nas zobaczą", przechodząc z grona czcigodnych mniej lub bardziej obserwatorów, do pełnoprawnych użytkowników forum. Znalazłem Was przypadkiem przeglądając stronę nikoniarzy i z zaciekawieniem klikając w stopkę jednego z Was. Na tamtym forum także ograniczam się w swej nieśmiałości do obserwacji, zatem nie znamy się nawet z widzenia. Mam nadzieję to zmienić
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
po przejściu, jak sądzę, kwarantanny chciałbym się przywitać. Pojawiam się tutaj z okazji kampanii "niech nas zobaczą", przechodząc z grona czcigodnych mniej lub bardziej obserwatorów, do pełnoprawnych użytkowników forum. Znalazłem Was przypadkiem przeglądając stronę nikoniarzy i z zaciekawieniem klikając w stopkę jednego z Was. Na tamtym forum także ograniczam się w swej nieśmiałości do obserwacji, zatem nie znamy się nawet z widzenia. Mam nadzieję to zmienić

Bry. Co sądzisz o Konica AR i A7 ver1?
- rbit9n
- Ribitibi
- Gdama
- Gdriada
ZygmuntLachman pisze: ↑13 mar 2019, 15:51 Witam,
po przejściu, jak sądzę, kwarantanny chciałbym się przywitać. Pojawiam się tutaj z okazji kampanii "niech nas zobaczą", przechodząc z grona czcigodnych mniej lub bardziej obserwatorów, do pełnoprawnych użytkowników forum. Znalazłem Was przypadkiem przeglądając stronę nikoniarzy i z zaciekawieniem klikając w stopkę jednego z Was. Na tamtym forum także ograniczam się w swej nieśmiałości do obserwacji, zatem nie znamy się nawet z widzenia. Mam nadzieję to zmienićSerdecznie pozdrawiam i dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

Cześć i czołem!
Dodano po 1 minucie 46 strzałach znikąd:
Mógłbyś, ewentualnie, przygotować zdjęcie czapki. Do legitymacji członkowskiej

Ukłony

Dodano po 3 minutach 41 strzałach znikąd:
Faktycznie. Temat do opanowania - skaner muszę wdrożyć. Chyba nestorem tejże grupy będę. Ponieważ mój rok urodzenia przypada na czas, gdy Polską "opiekował się" sympatyczny Gruzin, to z technik fotograficznych zdecydowanie najbliżej mi do analogowych.