Jakie śmierdziele, jakie? Jeszcze dobrą flaszkie do nich i bajkacz4rnuch pisze:Dziękuję za dobre słowo. Aż poczerwieniałem. Chyba w nagrodę żona mi właśnie z Paryżu przywiezła śmierdziuchy. Ale będę wcinał.
Stream of consciousness
-
Tom4sz
Re: Stream of consciousness
-
cz4rnuch
Mały Wódz Wielki Cz4rny Niepokój.wpk pisze:Zmienisz nicka na indi4nin?
Musiałbym żonę zapytać, bo ja w sumie to od jedzenia jestem.Tom4sz pisze:Jakie śmierdziele, jakie?
-
Meliszipak
Coś czytałem, że na fuja masz ochotę. Kup sobie od razu dużo kleju, przyda się.
-
nordenvind
Rozniosło się o chętce zakupu fudźi po całej cyberprzestrzeni 
-
Ligo
Fujowe aparaty mają taką niebywałą właściwość, że jak szybko je się kupuje, tak jeszcze szybciej sprzedaje. 
Dodano po 25 minutach 41 sekundach:
Fujowy truck:

Dodano po 25 minutach 41 sekundach:
Fujowy truck:

-
puch24
Czy to pełni rolę steru na zakrętach?

- Owain
- Nasz Czelnik
Panie! To człek szalony!!!nordenvind pisze:Rozniosło się o chętce zakupu fudźi po całej cyberprzestrzeni
http://camerasize.com/compact/#520.596,487.394,ha,t
fuji combo - 620 gramów
sony combo - 594 gramy
Ja wiem, że dwa klocki więcej, ale kogo stać, jak nie cz4rnuszka?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
cz4rnuch
Nie dwa a czy klocki. X-T1 i 23/2 są aktualnie w cashbackowej promocyi. A7 znowu pomacałem w sklepie i znowu dał ciała przy AFowaniu. Ciągle się jeszcze zastanawiam, ale trochę mi przechodzi ochota na A7. Przynajmniej jeśli chodzi o nową, bo używki są już w dobrej cenie. Podobno w Sony Centre można za kaucją przetestować sprzęt przez 3 dni. Ktoś o tym słyszał?Owain pisze:...Ja wiem, że dwa klocki więcej, ale kogo stać, jak nie cz4rnuszka?
-
puch24
Ech, chopy, króliczki gonicie! Jeden z F na S, drugi z S na F... Nie moglibyście, jak Buka przykazała, wszyscy używać jedynego słusznego formatu N? 
- Owain
- Nasz Czelnik
Albo ajfona? A co to z tym telefonem, co miał robić takie zdjęcia, że już aparaty w kosz? Ten niby z obiektywem lejkowym, monochromatycznym, nie wiem czy Wojtek Terrorysta nie pisał gdzieś o nim:) Może i niedługo telefony w rawach będą robić? 
Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
ps. Czarnuszek to najkona ma przecież:) Ale padła szóstka w Gdyni, więc może kupi co lepszego;)
Dodano po 3 minutach 52 sekundach:
ps. Czarnuszek to najkona ma przecież:) Ale padła szóstka w Gdyni, więc może kupi co lepszego;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...