C1 for Sony ściagasz tą samą instalkę dla PRO, EXPRESS, i cos tam jeszcze.
PRO - trial na 30 dni,
EXPRESS - darmowa - okrojona ale ładnie czyta ARW, robi podstawowe korekcje (np FE 2/28 !!! i kilka dupereli z eksportem do JPG-ów
Przepraszam, że jest też film, ale naprawdę nie sądziłem, że będziesz próbował kompilować go z Lightroomem.
Dodano po 10 minutach 25 strzałach znikąd:
A jeśli pisząc "pliczek" nie miałeś jednak na myśli upgrade'u Lra, lecz canonowe wyczyny Czornego, to check mailbox jeszcze raz.
gavin pisze: ↑17 lut 2019, 13:32Wolałbym pieszczony, od takiego Pucha na ten przykład, wiadomo Bamboo to człek pierwotny i o sprzęt nie dba wcale...
No wiadomo. Ty już dla mnie jesteś stracony. Myślałem bardziej o użytkowniku, który potrzebuje sprzętu z historią. W slocie trochę rumu, w uszczelkach piasek z Sahary, na bagnecie ślady zębów jakiego kojota itd.
wpk pisze:Przepraszam, że jest też film, ale naprawdę nie sądziłem, że będziesz próbował kompilować go z Lightroomem.
Dodano po 10 minutach 25 strzałach znikąd:
A jeśli pisząc "pliczek" nie miałeś jednak na myśli upgrade'u Lra, lecz canonowe wyczyny Czornego, to check mailbox jeszcze raz.
dziękuję, ale film już widziałem, a i LR mi nie potrzebny bo ostatnio skaner pod metrową warstwa kurzu.