Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Jeśli chodzi o łódzką chińszczyznę, to mogę polecić Złoty Imbir na Sienkiewicza.
Może średnio tanio, ale smacznie i chętnie bym tam wrócił.
Może średnio tanio, ale smacznie i chętnie bym tam wrócił.
Mam hopla na punkcie pizzy i mam jedną lubianą pizzerię, do której czasem zachodzę. Mają toppingi, jakich inni nie dają.
No jak tak, to na wuj Ci pizzerie?
Gadaj z Aptekarzem, może odłoży siekierę, zetrze krew z butów i pokaże jak to się robi. Topping to nie problem, kwestia ciasta. A to nie taka prosta sprawa. Ja przerobiłem chyba z kilkaset picerii i tylko jedna była naprawdę smaczna, ale to było na Manhattanie i nie będę pokazywał palcem, bo nie wiem, czy bym tam trafił z powrotem. Cofając.
Gadaj z Aptekarzem, może odłoży siekierę, zetrze krew z butów i pokaże jak to się robi. Topping to nie problem, kwestia ciasta. A to nie taka prosta sprawa. Ja przerobiłem chyba z kilkaset picerii i tylko jedna była naprawdę smaczna, ale to było na Manhattanie i nie będę pokazywał palcem, bo nie wiem, czy bym tam trafił z powrotem. Cofając.
No baa, do przodu to każdy gupi potrafi.
Ale jak podajesz dobrą knajpę, a niech tam... może być piceria, to daj namiar, żeby wygłodniali przyjezdni też dali zarobić. Jeśli warto.
Ale jak podajesz dobrą knajpę, a niech tam... może być piceria, to daj namiar, żeby wygłodniali przyjezdni też dali zarobić. Jeśli warto.
Teraz to już się boję coś polecić... 
Tylko tyle, że mnie smakuje.
www.pizzeriamaxi.pl
Łódź, ul. Liściasta 56A
Nie można płacić kartą, tylko gotówka.

Tylko tyle, że mnie smakuje.
www.pizzeriamaxi.pl
Łódź, ul. Liściasta 56A
Nie można płacić kartą, tylko gotówka.
Bo pomyliłeś kontynenty. Dobra pizza jest w NeapoluLigo pisze:...Ja przerobiłem chyba z kilkaset picerii i tylko jedna...

Nie no... Kilkaset, to może przesadziłem, ale na pewno dobrych kilkadziesiąt, a pewnie więcej, jak setkę.
Bo jak mam jeść lokalne hamburgery, to już wolę iść na pizzę. Chujnia tak, czy siak... Junk food.
Niemniej w Neapolu bym spróbował, tak z ciekawości. Może faktycznie dobre.
Bo jak mam jeść lokalne hamburgery, to już wolę iść na pizzę. Chujnia tak, czy siak... Junk food.
Niemniej w Neapolu bym spróbował, tak z ciekawości. Może faktycznie dobre.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Panowie - te talerze dla krów, te ilości dla żab, te ceny dla prezesów banków - no wypisz wymaluj krakowski Wierzynek. Wierzcie i omijajcie.
Zawsze myślałem, że w Stanach są zajebiste hamburgery. A neapolitański placek jest bardzo dobry, ale czasami trzeba chwilę po niego odstać.

I tylko 3-4 euraski. Przy okazji, słynne "Sorbillo" ma jedną knajpę w Nju Jorku. Byś miał trochę bliżej.

I tylko 3-4 euraski. Przy okazji, słynne "Sorbillo" ma jedną knajpę w Nju Jorku. Byś miał trochę bliżej.