Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Stream of consciousness

Post autor: cz4rnuch »

Nie, to ja Ci mówiłem.
samek

Post autor: samek »

cz4rnuch pisze: 26 lut 2019, 09:03 ...już widzę pierwsze skazy na diamencie, w sensie A7III...
Jakie?
puch24

Post autor: puch24 »

Musi co wrzucił w kieszeń portek i porysował.
samek

Tak to jest jak się hasieszkłobeleco po kapsach nosi.
cz4rnuch

Do portkowej kieszni to on się nawet nie mieści co ewidentnie jest jego największą wadą. Próbowałem jakoś wcisnąć sparowanego z Ciamciangiem i mało co gaci nie poprułem :(
samek

I to ta skaza?
No weź...
...i se kup GRa.
cz4rnuch

samek pisze: 26 lut 2019, 10:07 I to ta skaza?
Jedna z. Potestuję jeszcze kilka dni i skrobnę paszkwil o trójeczce (może wspólnie z Puszkiem :)) A GR nie kupię, bo wyszedł nowy więc stary pewnie już przestał zdjęcia robić. No i miałem Coolpisia A z którym się tak do końca nie polubiłem.
samek

No to pisz.
Ciekawym.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

cz4rnuch pisze: 26 lut 2019, 09:52 Do portkowej kieszni to on się nawet nie mieści co ewidentnie jest jego największą wadą. Próbowałem jakoś wcisnąć sparowanego z Ciamciangiem i mało co gaci nie poprułem :(
Ty chyba nosisz jakieś metrohipsterskie gatki, z materiału na które oszust krawiec uszył dodatkowo sześć par śpiochów dla swoich bachorów, i musisz je wkładać na mokro jak szwoleżerowie Księstwa Warszawskiego.
Drogi pastwisko bez problemu nosił w kieszeni portek Contaxa 645 z Planarem 2/80 i gripem.
cz4rnuch

Uczciwie muszę napisać, że w zeszłym roku nabyłem pierwsze w życiu te metrohipsterskie gatki, ale nie ostatnie, bo wyglądam w nich odlotowo. Co do kieszeni zgoda, do nich mieści się tylko karta biedronki albo jeden klucz (do wyboru). Contaxa wyguglowałem i jestem pod wrażeniem. Kolega pastwisko to od dziś mój idol i niedościgniony ideał. Poszukam zatem spodni z większymi kieszeniami albo krawca. A co do wad 3ki to trochę ściemniałem. Waga i większy rozmiar to wada, ale spodziewałem się tego. Nie spodziewałem się jedynie kilku pierdołek, np. tego dlaczego śledzenie działa gdy sobie wybiorę obiekt za pomocą wybieraka lub taczpada, ale jak ten sam obiekt jest wybrany tym samym paluszkiem przy włączonym ekraniku nie jest już śledzony :( Nie rozumiem też dlaczego w trybie taczfokusa nie mogę tego powiązać z wyzwoleniem migawki (nawet smarkfony za 150 pln to mają). Gdyby nie to ten aparacik byłby idealnym candidełkiem a tak to trzeba wybrać af palcem ale migawkę mogę wyzwolić jedynie spustem migawki. Jest też kilka pierdołek dotyczących video, ale przynajmniej jedną z nich można obejść szybszą kartą sd. Za to bateryjka mnie zaskoczyła na plus. Co prawda siekałem sporo seriami, ale zrobiłem z 1200 fociek i sporo mieszałem w ustawieniach a z aku wyciekło zaledwie 32%.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2019, 12:59 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ