Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

Owiczku kochaaany (by zacytować Szamana Morskiego), to nie okulista, to peseloza! Ja teraz mam ze cztery pary okularów, na tyle: <->, na tyle: <--->, na tyle: <-------> i na tyle: <----------~ . :-P

Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
cz4rnuch pisze:Napiszcie jego żonie by mu nacisnęła 10 razy crtl z plusem :)
Tak, na głaskofonie... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Widzę norduwinda w stringach, Ligo poleca forda focusa a czarnuszek składa wulgarne propozycje mojej żonie :(
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

A jaaaa?
nordenvind

Post autor: nordenvind »

winda w stringach ?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Szanowni Psioniczni! Kupiłem se klawiaturę w sklepie Świat Baterii do mego lapka Asuska. Klawiatura działa, w sensie da się pisać, natomiast kultura pracy jest tragiczna, w sensie trzeszczy, brzęczy itp. Oryginałów to chyba nie ma wcale. Producentem mojej jest jakiś chińczyk o nazwie Cybernetik, są jeszcze jakieś pod marką Movano. Choć to chyba tylko importer. Jak rozumiem, nawet jak człek nieźle zapłacił, nie może kupić jakiegoś normalnie działającego sprzęta? Ktoś ma jakowyś ekspiriens w zamiennikach klawikordów laptopowych?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Wiesz, to zależy od sutereny, w której się produkują. Wilgotność, temperatura, smog, wysokość npm, gęstość zaludnienia, koniunkcja...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Badziewias, badziwiatum et omnia badziewias! :(
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

Nie wiem czy w ogóle Asus sam produkuje klawiatury. Byłbym raczej zdania, że kupują gotowce i tylko wsadzają do laptopów - ale nie wiem, kto je wytwarza.

PS. Owain, do jakiego modelu ta klawa?
puch24

Post autor: puch24 »

Po prostu chodzi o to, żebyś nie kupował klawikordu, tylko całą nową laptencję...

Poza tym, ja na przykład i tak nie cierpię pisania na klawie laptopka, nawet dość dużej i podobno wygodnej. Dlatego korzystam z klawy zewnętrznej, bezsznurowej, i to dobrej: Logitecha. Logitech ma technologię Unifying, dzięki której do jednego odbiornika USB można przypisać do 6 kompatybilnych urządzeń wskazujących jednocześnie (!), mysz, klawiatura czy tablet nie są dożywotnio przypisane do tego jednego odbiornika, z którym zostały dostarczone, i nie trzeba też zajmować dwóch portów USB odbiornikami, jeśli ma się mysz i klawiaturę oddzielnie kupione.
Wcześniej korzystałem z bardzo wygodnej i dobrej skądinąd klawiatury z myszą Esperanza - do czasu, gdy zepsuł się odbiornik USB. Dobra klawa i mysz poleciały do kosza... bo bez odbiornika można je było tylko per marginem podicis rumpere.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Tomasz, Asus N52da - dziadek:) Ale nagle moja stara (klawiatura) zaczęła działać dobrze:) Zmienię razem z lapkiem, tylko najpierw muszę sprawić sobie nowe oczy i sprawdzić czy przeczytam literki na czymś o większej rozdziałce niż 1366x768 - bo jak widzę standardowe ustawienia na lapkach z HD to nic nie widzę:)
ODPOWIEDZ