Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Ligo, mam taki prywatny wyznacznik wolności jednostki i nie jest to kurtka z wężowej skóry ale właśnie prawo do posiadania broni maszynowej w domu.
Tutaj też mogę ją mieć ale niezbyt legalnie.
Więc raczej południe i to zielone, Missisipi, Texas.
Ja nie mam pojęcia jak tam jest ale z moją pracowitością i zdolnościami nie jest możliwe abym nie mogła tego samego co robię tutaj, robić tam za lepsze pieniądze i żyć w większym spokoju.
I domyślam się, że buractwo jest wszędzie i szansa na to, iż gdzieś w innym zakątku świata jakieś zwierzęta ludzkie prowadzą pasożytniczy tryb życia jak moi sąsiedzi jest bardzo wysoka ale póki mam siły i zapał to czemu nie sprawdzić jak jest gdzieś indziej. Nic mnie tutaj nie trzyma.
Ze trzydzieści lat temu wróżka powiedziała mi, że w Nowym Jorku lub w Waszyngtonie czekają na mnie sława i pieniądze.
No dobra, już dobra skoro chcą dać to pojadę i wezmę bo się na mnie nie doczekają.
Tutaj też mogę ją mieć ale niezbyt legalnie.
Więc raczej południe i to zielone, Missisipi, Texas.
Ja nie mam pojęcia jak tam jest ale z moją pracowitością i zdolnościami nie jest możliwe abym nie mogła tego samego co robię tutaj, robić tam za lepsze pieniądze i żyć w większym spokoju.
I domyślam się, że buractwo jest wszędzie i szansa na to, iż gdzieś w innym zakątku świata jakieś zwierzęta ludzkie prowadzą pasożytniczy tryb życia jak moi sąsiedzi jest bardzo wysoka ale póki mam siły i zapał to czemu nie sprawdzić jak jest gdzieś indziej. Nic mnie tutaj nie trzyma.
Ze trzydzieści lat temu wróżka powiedziała mi, że w Nowym Jorku lub w Waszyngtonie czekają na mnie sława i pieniądze.
No dobra, już dobra skoro chcą dać to pojadę i wezmę bo się na mnie nie doczekają.
- rbit9n
- Ribitibi
gwarancja do bramy, potem się nie znamy.
nikt nie pozna, co było robione.

nikt nie pozna, co było robione.

nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
O, betoniarka! Chyba w Biedronie widziałem?
- rbit9n
- Ribitibi
to z żydla. chyba już pięć lat ma. albo sześć.
To już swoje wysłużyła i można złomować.
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Kierowca betoniarki! Owain, bierz go!
broni maszynowej.... no padam