samek - tu i tam
Re: samek - tu i tam
Wyśmienicie!
Ile ja bym dał, żeby tak se po śniegu połazić.
Ile ja bym dał, żeby tak se po śniegu połazić.
Gienialne !
Dobre!
A dzięki dzięki. Miło połechtanym na dzień dobry. Chyba se co golnę z rańca z tej radości.
Aaa... nie mogę. Peszek.
Ten kożuch to w sumie ciekawa historia. Były kiedyś modne. I gdzieś na początku osiemdziesiątych ojciec stwierdził, że chce na te mrozy.
Siostra też chciała, a ja generalnie coś bąknołem o spadaniu na drzewo i bujaniu się. Nie będę w takim czymś chodził.
Jakieś 30 lat później, a z 5 wstecz, się okazało, że nigdy nie opuścił szafy. I że mam go sobie wziąć bo na pewno się przyda.
To powiesiłem w domku w szafie. Po drodze próbowałem dać, znaczy kożuch, komukolwiek coby się nie marnował.
Zdrowiuśki, jak nowiuśki i nieużywaniuśki.
Sacra żodyn nie chcioł.
Ania, że wywalać żal. Tośmy choć par fotek cyknęli.
I już używaniuśki jest on.
Aaa... nie mogę. Peszek.
Ten kożuch to w sumie ciekawa historia. Były kiedyś modne. I gdzieś na początku osiemdziesiątych ojciec stwierdził, że chce na te mrozy.
Siostra też chciała, a ja generalnie coś bąknołem o spadaniu na drzewo i bujaniu się. Nie będę w takim czymś chodził.
Jakieś 30 lat później, a z 5 wstecz, się okazało, że nigdy nie opuścił szafy. I że mam go sobie wziąć bo na pewno się przyda.
To powiesiłem w domku w szafie. Po drodze próbowałem dać, znaczy kożuch, komukolwiek coby się nie marnował.
Zdrowiuśki, jak nowiuśki i nieużywaniuśki.
Sacra żodyn nie chcioł.
Ania, że wywalać żal. Tośmy choć par fotek cyknęli.
I już używaniuśki jest on.
Ten słupek nadleśnictwa na 3 do wystemplowania. Nie pasje dzikość dupska z ucywilizowanym słupkiem.
Dzięki za wizytę i słowa. Słupek po znacznie wcześniejszych myślach pozostanie.Methanoia pisze:Ten słupek nadleśnictwa na 3 do wystemplowania. Nie pasje dzikość dupska z ucywilizowanym słupkiem.
Zasypia się z powodów różnych często zadziwiająco blisko cywilizacji.
Ciekawe, że pomawiany o posiadanie dzikiego dupska, nie zaprzeczyłeś.
Bo mam to w dupie.cz4rnuch pisze:Ciekawe, że pomawiany o posiadanie dzikiego dupska, nie zaprzeczyłeś.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Słupek tropików.Methanoia pisze:Ten słupek nadleśnictwa na 3 do wystemplowania. Nie pasje dzikość dupska z ucywilizowanym słupkiem.