Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
Ligo

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: Ligo »

Owain pisze: 12 mar 2019, 09:05ale jak pisałem - mnie to bawi, nikt nie wprowadził mechanizmu, że jest na forum 10 niezalogowanych kurwiesynów. ;)
A nie lepiej "wybitnych fotografów", albo coś w tym guście?
Bo wiesz, są różne poczucia humoru, niektórych bawią nawet dowcipy niemieckie.
Ale ja tam nigdy nie wyrywałem żabie nóżek...
puch24

Post autor: puch24 »

Zgadzam się z Ligiem, zmieniłbym na "wybitnych ahtystów fotoghafów"
Ligo

Ale to "ahtystów fotoghafów" brzmi, jak HGW. :roll:

Dodano po 1 minucie 36 strzałach znikąd:
Znaczy, jak ex-prezydent. Paskudnie, znaczy...
Chory

Post autor: Chory »

Jak się raz zaloguję na N., to jestem zalogowany na zawsze, chyba, że się wyloguję, albo wyczyszczę historię. Natomiast tu z iPada, jak na konto bankowe, za każdym razem trza się logować. Nie jest to problem, trwa chwilę, ale jak nic mam do napisania, tylko pobieżnie poczytać chcę to i chwili szkoda.
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

Jam odwiecznie zalogowany. Gdyby się stał kataklizm...nie pamiętam nawet hasła.
Ligo

Chory pisze: 12 mar 2019, 18:22 Jak się raz zaloguję na N., to jestem zalogowany na zawsze, chyba, że się wyloguję, albo wyczyszczę historię. Natomiast tu z iPada, jak na konto bankowe
No bo na .N chcą Cię przechwycić, odizolować i przetrzymać.
A tu masz, jak w banku.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Tylko że Chory, nie widzisz kto co nowego napisał, znaczy powiadomień, o miłosnych pm-kach od cz4rnucha nie wspomnę. Ktoś jeszcze prócz Chorego wisi czasem niezalogowany? Jakoś tak zauważyłem, że ostatnio i po 10-15 wiszących. I nie chce mi się wierzyć, że to nasi użytkownicy (pogubiliby się w nowych postach w tym bajzlu), ani młodzi fani psionicznej fotografii śledzący z rumieńcami na twarzy a czasem wybuchami śmiechu naszą wybitną tfu-rczość. Pozostają raczej byty elektroniczne, ruskie trolle (śledzą wyłącznie Ligo) - a tym raczej zwisa jak są nazwani oraz pewne indywidua, które podglądają raczej nie będąc do nas przychylnie nastawionymi.

enyłej, róbcie jak chcecie, taki żarcik miał być, nawet nie wiedziałem że Wojtek weźmie to serio. Jak będziecie zmieniać na "gości", nie zapomnijcie dodać "wielce szanownych".
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Owain pisze: 12 mar 2019, 18:46ruskie trolle (śledzą wyłącznie Ligo)
No tak, przecie to imperialistyczna świnia.
Ale nie wyłącznie... Nie bój żaby, już dawno listy porobione mają i niech tylko przez granice przejdo...
A tu jeszcze te Kińczyki...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Chory pisze: 12 mar 2019, 18:22 Jak się raz zaloguję na N., to jestem zalogowany na zawsze, chyba, że się wyloguję, albo wyczyszczę historię. Natomiast tu z iPada, jak na konto bankowe, za każdym razem trza się logować. Nie jest to problem, trwa chwilę, ale jak nic mam do napisania, tylko pobieżnie poczytać chcę to i chwili szkoda.
Bogdan, ostatnio też musiałem się co trochę logować, ale to był ponoć jakiś bug w silniku. Teraz, po aktualizacji, ma być lepiej - daj, proszę znać, czy faktycznie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Ja mam jeszcze jedno ale, które mnie wkurwia, ale chyba Nasz Wielki Nadadmin pisał, że nie wiadomo czemu. Tematy nowe zakładane w dziale 'Deus ex machina' i 'obiektywizm' - nie wyświetlają mi się powiadomienia o nowych postach w nich (pod dzwoneczkiem), tylko cały dział jest podświetlony, że są tam jakieś nowe posty. Dopiero muszę ten temat oznaczać zakładką, by widzieć z niego powiadomienia. Wkuriwia mnie to, bo w działach zdjęciowym czy off duty nie ma tego problemu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
ODPOWIEDZ