Chujale
- sorevell
Re: Chujale
Właściwie na jedno wychodzi.
- Gdama
- Gdriada
W tzw. szczerym polu.

- Owain
- Nasz Czelnik
Czy tematem zdjęcia są chujale, czy chujowe zachowanie polskiego wieśniactwa wyrzucającego śmieci byle gdzie, byle nie płacić kilku zł? I tak dobrze, że nie do lasu, kurwa mać.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Czytałeś, co pisała Metka Sołtyska niedawno? Do faceta mieszkającego poza wsią, na tzw. kolonii, nie chcą przyjeżdżać po śmieci, więc umówił się, że będzie je zostawiał w określonym punkcie we wsi - np. przystanku PKS. Problem był tylko w tym, że gość nie ogarniał terminów, śmieci stały całymi dniami i psy je rozciągały. Sołtyska wkroczyła, pozbierała śmieci, i poinstruowała gościa, by się dostosował.
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Dłuższych postów Metki nie czytam, bo boję się, że będzie coś o Ojcu1 albo silniku V8.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Wcale nie był taki długi. Był o Sołtysce w nowej roli.
- Gdama
- Gdriada
Mam cichą nadzieję, że to z powodu wymienionego przez Metkę. Bo jednak zebrane w dość zgrabną kupkę 
I tak, chodzi o zachowanie przedstawicieli miejscowej ludności - naliczyłam 11 takich przystanków z mazami, ale już bez śmieci.

I tak, chodzi o zachowanie przedstawicieli miejscowej ludności - naliczyłam 11 takich przystanków z mazami, ale już bez śmieci.
Bywam na Mazurach na wakacjach i tam też są takie zwyczaje, że śmieci zostawia się w umówionym miejscu, więc widok takich stosów worków nie jest dla mnie niezwykły. Zwykle po jednym dniu czy nawet paru godzinach znikają.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo w Polsce to nawet śmieci kradną.