Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
O właśnie przypomnieliście mi o tym co za rok.
Się 4 lata temu przemeldowałem i wypadłem podczas konieczności amian dokumentów z bezterminowości prawa jazdy (zresztą bzdurki takiej się toczącej).
No i gdy na A, B i B+E mam jeszcze sporo czasu, to nad C i C+E musiałbym za rk popracować. Znaczy badania jakieś czy inne licho.
Może warto odnawiać? Zawsze to do USA można pojechać jako kierownik.
Się 4 lata temu przemeldowałem i wypadłem podczas konieczności amian dokumentów z bezterminowości prawa jazdy (zresztą bzdurki takiej się toczącej).
No i gdy na A, B i B+E mam jeszcze sporo czasu, to nad C i C+E musiałbym za rk popracować. Znaczy badania jakieś czy inne licho.
Może warto odnawiać? Zawsze to do USA można pojechać jako kierownik.
A Alaska to już w ogóle brzmi jak cudowny przystanek w podróży.Ligo pisze:...Spróbuję jeszcze zaliczyć Alaskę i wystarczy.
Z Kurpiaków łacha drzesz? Nie pozwolę.
Sami się proszą!
Poza tym, ja wolę mielonkę z Owłosionych...

Ja się o nic nie prosiłem. Łyse są git, Pupkowizna jeszcze lepsza. Do tej pory mam po niej pamiątkę w postaci śladów po widłach na dupie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czyżbyś reformę rolną tam przeprowadzał?
Masarze mają swoiste poczucie humoru:puch24 pisze:Sami się proszą!

Salto mortale z twardym lądowaniem.wpk pisze:Czyżbyś reformę rolną tam przeprowadzał?
świnia jaka jest każdy widzi 

Tak, zostanę taksówkarzem wożącym pasażerów z jednego brzegu ulicy na drugi.puch24 pisze:A masz pomysł na to, co potem?

Albo nie, zostanę milicjantem, bo wiem jak się wypisuje mandaty parkingowe.
Chociaż też chyba nie, bo Owain podobno robi w prawie i również narzeka. Może lepiej wybrać bezprawie?