Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze: 28 mar 2019, 12:08 Władzy za dużo w tych admińskich klawirach moim zdaniem jest.
To są rzeczy dane przez silnik forum. Podobnie jak ostrzegnięcia, które wykorzystujemy dla jaj i niezgodnie z ich przeznaczeniem. Np. ja mam możliwość edytowania cudzych postów, i choć funkcja ta pewnie przeznaczona jest do tego, by admin np. usuwał wulgarne treści napisane przez użytkownika, to nic nie stoi na przeszkodzie, by admin w ten sposób dopisywał wulgarne treści do wypowiedzi użytkownika tak, by myślano, że napisał to sam użytkownik, siejąc przy tym ferment i zgorszenie :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
gavin

Post autor: gavin »

Owain rulez!

Dodano po 16 strzałach znikąd:
kurde kto to napisał?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze: 28 mar 2019, 12:10 Załóż NSZZ "Niesolidność".
Z Mefju Eskalante zakładamy filię Gdynia Rlz. Przyjmujemy zapisy. Ktoś chętny?
gavin

ja!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Wpisuję na wiceprzewodniczącego. I teraz jesteśmy już nie do ruszenia.
gavin

pojawiło się tu wiele kłamczywych plotek, zatem

1. Braket od Owika można łodkręcić więc na spacerek go nie czeba zabierać, zatem a7 dalej nie zmieniła się w ciężkie lustro
2. Braket od Owsika jest ekstra, polecam każdemu
3. Przelotka K&F Koncept nie rokowała ŻĄDNYCH nadziei na cokolwiek, na KKM wystawiona była z opisem, że do a7II się jej nie da wkręcić (co jest kolejnym dowodem na rulezowanie a7 ver1)
4. Przelotka z pkt.3 ma autofokus z obiektywem EF 1.8/85, nie działa z 1.4/35 i 2.8/150 dalsze przykręcanie mnie znudziło więc ogólnie chujowa
5. Przelotka z pkt 3 i 4 ma AF na 1.8/85 zadziwiająco trafiający tam gdzie poczeba, prędkość jego jest niska, ale też kurwa to jest szkło do portreta, więc może być, zapewne jakiś szwab na yt by stwierdził, że jest nieużywalna
6. gavin chujowym a7 z antykwariatu z chujową przelotką za 89 i szkłem zaprojektowanym 25 lat temu będzie focił i mówił, że rulez :D

wasz wiceprzewodniczoncy
NSZZ "Niesolidność" filia gDynia
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Zastanowię się, jak Was ukarać.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Herr X

Post autor: Herr X »

wpk pisze: 27 mar 2019, 21:52 Aj waj, czy tu są sami antysemici?
Nie.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Owain pisze: 28 mar 2019, 12:15
cz4rnuch pisze: 28 mar 2019, 12:08 Władzy za dużo w tych admińskich klawirach moim zdaniem jest.
To są rzeczy dane przez silnik forum. Podobnie jak ostrzegnięcia, które wykorzystujemy dla jaj i niezgodnie z ich przeznaczeniem. Np. ja mam możliwość edytowania cudzych postów, i choć funkcja ta pewnie przeznaczona jest do tego, by admin np. usuwał wulgarne treści napisane przez użytkownika, to nic nie stoi na przeszkodzie, by admin w ten sposób dopisywał wulgarne treści do wypowiedzi użytkownika tak, by myślano, że napisał to sam użytkownik, siejąc przy tym ferment i zgorszenie :mrgreen:
Kręcisz pan jak Ławrow. Kiedyś było więcej czasu na edycję, tera trza mieć refleks e-sportowca... :cry:
Silnik się zmienił ? Opcje ?
otwieracz

Post autor: otwieracz »

Owain pisze: 28 mar 2019, 12:52 Zastanowię się, jak Was ukarać.
4 x Zdrowaś Mario i 1 Ojcze Nasz. Karać? Przecież tu sami ministranci. Takie Kółko Różańcowe. Niech się Ksiądz Proboszcz nie denerwuje.
ODPOWIEDZ