Aż o taką rozrzutność go nie podejrzewam
Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
-
samek
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jasiek, ja całkiem poważnie rozważam wykupienie konta Premium, co daje możliwość komercyjnej stopki. Już tak kiedyś miałem zresztą. Ale na banner to już mi kasy szkoda - aż tak rozrzutny nie jestem. No i taki zabawny deal nie jest możliwy - przecież reklama czy komercyjne konto nie może zwalniać nikogo z przestrzegania regulaminu.samek pisze: 30 mar 2019, 10:18Po raz któryś tam przyznaję, że ilość tutejszych wspomnień o nikoniarzach działa na mnie osłabiająco i w sumie zniechęcająco.wpk pisze: 30 mar 2019, 08:38 ..."Witaj wpkx,
Otrzymałeś upomnienie od moderatora forum Nikoniarze.pl.
Powód: Inne złamanie Regulaminu
-------
Jakiś czas temu wróciłeś z banicji. Zbierasz na następną?
-------"
Ale skoro znów wdepłem w ten tu wątek i przeczytałem, to i muszę rzec, że zacytowane powyżej słowa jakiegoś moda, to dla mnie spore przegięcie.
To jest jakieś kompletne wywrócenie rzeczywistości. Nawet nie chce mi się wchodzić w szczegóły.
I tylko kolejny raz rzeknę, że za cholerę nie rozumiem po cholerę tam włazisz.
Ale skoro tam już włazisz... i bywasz rozrzutny...
To namawiam byś dał tam reklamkę - typu jak wciąż wisi na AO - umów się po prostu z właścicielem.
Dasz mu reklamkę i w związku z tym trochę kasy, ale musi dać zakaz modom takich działań.
Ciekawe czy dałoby się umówić taki dil. Mógłby w konsekwencji być on zabawny. Nawet bardzo.
Nikoniarze to nie rządząca partia...
Kwestią dyskusyjną jednak jest moje rzekome tego regulaminu łamanie.
A z reklamą na AO to jakieś jaja. Mnie tam od dawna nie ma i za nic nie płacę, a banner lata. Chyba wzięło się to z jakiejś katastrofy i odtworzenia starszej wersji z backupu. A że nikt z tym nie zrobił porządku? Zapewne właściciel ma włączony jakiś adblock i po prostu tego nie widzi. No ale teraz, skoro już sprawę poruszyłeś, to jestem pewien, że jakiś życzliwy nie omieszka szepnąć... Paul Drasch może?
- Owain
- Nasz Czelnik
Draaa!! Drrrraaaa!!! Drrraaaasch!!!!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- poor
- Rich poor
Pij herbatę, synu, pij.
Samogonu z nami wypij - w zdrowiu żyj.
Dodano po 2 minutach 58 strzałach znikąd:
Sie zniechecaszsamek pisze: 30 mar 2019, 10:18Po raz któryś tam przyznaję, że ilość tutejszych wspomnień o nikoniarzach działa na mnie osłabiająco i w sumie zniechęcająco.wpk pisze: 30 mar 2019, 08:38 ..."Witaj wpkx,
Otrzymałeś upomnienie od moderatora forum Nikoniarze.pl.
Powód: Inne złamanie Regulaminu
-------
Jakiś czas temu wróciłeś z banicji. Zbierasz na następną?
-------"
-
Tom4sz
Ile trzeba mieć kasy, żeby takie forum sobie kupić? Znaczy żółte, nie nasze. 
-
puch24
Ciekawe. Pewnie jakimś wyznacznikiem wartości takiego wirtualnego tworu są zyski z reklamy.
- poor
- Rich poor
Mnoznikiem jest ruch...
-
Ligo
Pewnie z kilkadziesiąt tysi, ale to Wupsik by wiedział najlepiej, bo podobno o mało co nie kupił.
- poor
- Rich poor
Dobry biznes to 1oo aktywnych.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo mnie Jacek namawiał na spółkę: "Ty kup, a ja będę rządził".Ligo pisze: 30 mar 2019, 21:19 Pewnie z kilkadziesiąt tysi, ale to Wupsik by wiedział najlepiej, bo podobno o mało co nie kupił.
Rozważałem, ale na szczęście mi nie odjebało - skończyło się na kilu mailach z Mileckim.
Chciał 60 netto, a poszło chyba za 50.