Wieczór z piosenką ; )
Re: Wieczór z piosenką ; )
Tak z innej beczki i po naszemu:
Murzynów dawno nie było:
- rbit9n
- Ribitibi
nie, miałem na myśli: Kalifornia ponad wszystko. wytwórnia epitaph i tym podobniej.nordenvind pisze:miałeś na myśli "California Über Alles" ?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
...ale wiesz, że "punk rock is dead"rbit9n pisze:nie, miałem na myśli: Kalifornia ponad wszystko. wytwórnia epitaph i tym podobniej.nordenvind pisze:miałeś na myśli "California Über Alles" ?![]()

Wcale nie jest! Wczoraj w radiu usłyszałem to:
http://wyborcza.pl/7,75410,21034370,pun ... iatek.htmlnordenvind pisze: ...ale wiesz, że "punk rock is dead"

Hen.
Punk, maksymalny feeling i zero techniki 
Ale jak już wrzucam muzykę z lat mojej młodości to nie mogę pominąć
(lubię wklejać fragment tego utworu komentując wypowiedzi niektórych dostojników kościelnych)

(lubię wklejać fragment tego utworu komentując wypowiedzi niektórych dostojników kościelnych)
Słuchałem kiedyś Rollins Band z zainteresowaniem i zupełnie wymazali się z mojej pamięci...Methanoia pisze:Ale jak już wrzucam muzykę z lat mojej młodości to nie mogę pominąć
(lubię wklejać fragment tego utworu komentując wypowiedzi niektórych dostojników kościelnych
Metha, wielki plus dla Ciebie za te wstawki. Wspaniałe kawałki. Kurwa, jak ja kiedyś tego słuchałem. Dzięki Henremu nawet się kiedyś zapisałem na siłownię.Methanoia pisze:Punk, maksymalny feeling i zero techniki
Dwa plusy.