Stream of consciousness
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Stream of consciousness
Całe me szczęście i cały dla mnie świat - Czarny Nikon!
On był pierwszy, co posiadł miłości mojej kwiat - Czarny Nikon!
Śród nocy ponurej ja marząc o nim, płaczę i szlocham...
A po co jeździłeś w Poznań? Nie było bliżej?Meliszipak pisze:Jak pojechałem w Poznań pobawić się X-pro2 i macnąłem A7 to wtedy dotarła do mnie różnica.
A Wigołąbka wśród nocy ciemnej toczy wstęgę wodywpk pisze:Całe me szczęście i cały dla mnie świat - Czarny Nikon!
I nie ma szans powrotu ani żadnej zgody.
Dodano po 4 minutach 33 sekundach:
Było, ale akurat przebywałem w Poznaniu na Jarmarku Świętojańskim.Ligo pisze:A po co jeździłeś w Poznań? Nie było bliżej?Meliszipak pisze:Jak pojechałem w Poznań pobawić się X-pro2 i macnąłem A7 to wtedy dotarła do mnie różnica.

Dodano po 55 sekundach:
Zdjęcie zrobiła Koleżanka Dorota (ta w walizce:). Fragment mojego stoiska przy fontannie na J.Ś.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2017, 22:31 przez Meliszipak, łącznie zmieniany 4 razy.
Jakbyś planował powiększyć asortyment to mam kilka starych walizek, jakby co.
Byłam dziś na bagnach zobaczyć ile drzewa mam do ścięcia i zwiezienia. Zapomniałam, że za względu na procesy gnilne bagno nie zamarza i wpieprzyłam się w galaretę bo się cała tafla pode mną załamała.
Jutro muszę jakieś narty może doczepić?
Byłam dziś na bagnach zobaczyć ile drzewa mam do ścięcia i zwiezienia. Zapomniałam, że za względu na procesy gnilne bagno nie zamarza i wpieprzyłam się w galaretę bo się cała tafla pode mną załamała.
Jutro muszę jakieś narty może doczepić?
Ostatnio zmieniony 17 sty 2017, 22:30 przez Metanoia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Z powyższym zdjęciem mam skojarzenia: falliczne, sado-macho, ewentualnie żebra zmutowanego androida z serii o obcym, skrzyżowanego z tym obcym, biała ektoplazma w brudnych rurkach... grrr!
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A mnie n-cylindrowy Duesenberg się przedstawił...
- Owain
- Nasz Czelnik
Dla mnie ta walizka kojarzy mi się z kimś kto wraca do domu, siada w fotelu i spogląda z nostalgią na regał, na którym stoją w rzędach słoje z ludzkimi płodami w formalinie.
- Owain
- Nasz Czelnik
No mi dokładnie te rurki to z żebrami... zresztą temat żeber jest obecny u Gigera, Beksińskiego czy np. u Gilliamia w Tideland... Jeszcze z Lucky manem... :>
Sowy nie są tym, czym się wydają...
He, he
Wygląda to rzeczywiscie na niezły bałagan.
@Methanoia
Walizkami jestem zainteresowny. Z tą ze zdjecia to jeżdziłem ponad 10 lat i już sie rozpadła.
To było jej ostatnie przedstawienie.

Wygląda to rzeczywiscie na niezły bałagan.
@Methanoia
Walizkami jestem zainteresowny. Z tą ze zdjecia to jeżdziłem ponad 10 lat i już sie rozpadła.
To było jej ostatnie przedstawienie.