Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Cz4Яny, a Ty zn4sz przeszłość Gu4k4mol4?
Oczywiście. Rok czy dwa u dziadka, któremu się zmarło, a potem kilka lat w Ciapkowie skąd na mecze miał już rzut beretem. Typowy ultras.

Jakość dróg w Łodzi jest sensowna. Oczywiście są złe, a nawet bardzo złe nawierzchnie, ale większym problemem od nawierzchni jest kiepska przepustowość. Jest o wiele za mało łączących odległe dzielnice przelotowych ulic, którymi można się szybko przemieścić na większą odległość. Te, które są, są za krótkie albo nagle się kończą zwężeniem i wąskim gardłem, i jest na nich stanowczo za mało skrzyżowań wielopoziomowych, a za dużo blokujących ruch skrzyżowań ze światłami, często z małymi ulicami. Co z tego, że jest dwujezdniowa, trzypasmowa ulica, jeśli co 100 czy 200 metrów jest na niej skrzyżowanie ze światłami?
PS. Sorry, zacząłem pisać rano, i tak sobie stało na lapku do tej pory i czekało. To oczywiście aluzja do wypowiedzi kilka postów wyżej.
Cz4rny, to ile Ciapek ma lat tak na oko?
PS. Sorry, zacząłem pisać rano, i tak sobie stało na lapku do tej pory i czekało. To oczywiście aluzja do wypowiedzi kilka postów wyżej.
Cz4rny, to ile Ciapek ma lat tak na oko?
Przypomniało mi się, że na chwilę przygarnął go jeszcze jakiś chłop, ale wziął go do pilnowania drobiu a Rokuś ma gen myśliwski i zadusił biedną gąskę sztuk jedna. Więc wrócił z łatką mordercy. Tak słyszałem.
Drobiożerca bezlitosny! 

- Gdama
- Gdriada
Co tam wiek! Ważne, że wciąż atrakcyjny.
- Owain
- Nasz Czelnik
I jesteś zmięty?
- Owain
- Nasz Czelnik