Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: rbit9n »

chuj ci w dupę

Obrazek
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

rbit9n pisze: 16 kwie 2019, 16:16 chuj ci w dupę
A tobie... a tobie... a tobie chuj w dupę!!! :mrgreen:
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Widać, że aptekarze żyją w stresie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Czuję się dziwnie. Chyba pan dr w Wawie przesadził ze wstrzyknięciem mi sterydów. Co prawda już jesienią byłem ostrzykiwany tym gównem, ale od piątku czuję zmiany nastroju a nawet osobowości, non stop mi gorąco w ryja a jeść mi się chce jak po maryśce. Smaki mam na wszystko i wszędzie jak kobita w ciąży. Np. nie mogę przestać myśleć o galaretce z mielonki, choć dziś jestem już najedzony po pachy. Przejebane. Cały czas też mam ochotę kogoś opierdalać albo komuś przypierdolić. Jak żyć?
puch24

Post autor: puch24 »

Ciesz się, że nie chcesz pojechać windą na jedenaste, albo autem na autostradę, rozpędzić się do 150, i znaleźć gustowny, подходящий filar wiaduktu...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Jego auto nie poleci 150.
(I dlatego chce kupić nowe.)

PS Prezes, mnie opierdol - powodów jest od zajebania.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

wpk pisze: 16 kwie 2019, 16:43 Jego auto nie poleci 150.
Ale pierdolisz! Wczoraj leciałem 170 z Krk.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Takie góry po drodze???
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

wpk pisze:Ale nawet po meskalu? Hmmm…
Po Mezcalu to nie ma szans nawet na samogwałt :(
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Mam dla Koleżanek i Kolegów takie zagadkowe pytanie :D Czy możecie iść sobie z aparatką i np. obfocić bramę wjazdową do więzienia? Albo komisariat Policji? Zastanawiam się nad wybraniem się przed jakiś komisariat i namiętne obfocenie go z bliska. :D

Dodano po 58 minutach 1 strzale znikąd:
Ponieważ pytanie zostało zlane, uprzejmie informuję, że focić można, w mojej opinii ofkors. Jednak wiele stron internetowych wprowadza tu w błąd, wywodząc ewentualny zakaz z treści rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 24 czerwca 2003 r. w sprawie obiektów szczególnie ważnych dla bezpieczeństwa i obronności państwa oraz ich szczególnej ochrony. Rozporządzenie owo wprowadza jedynie wykaz kategorii takich obiektów, jednakże nie wprowadza żadnego zakazu fotografowania. Co prawda niektórzy wywodzą możliwość wprowadzenia takiego zakazu z treści par. 5 ust. 3 pkt 2 owego rozporządzenia (Prowadzenie szczególnej ochrony obiektów obejmuje w szczególności inne działania mające na celu ochronę obiektu, które wynikają z jego specyfiki i charakteru zagrożeń dla jego funkcjonowania), ale z pewnością działania takie nie mogą naruszać praw i wolności obywatelskich, które ograniczone mogą być jedynie w drodze ustawy. Innymi słowy, komendant komisariatu może zakryć plandeką i płotem przed fotografem fasadę komisariatu, ale nie może żądać zaprzestania fotografowania, usunięcia zdjęć, oddalenia się fotografa z okolic komisariatu. Tyle rzeczywistość prawna, bo ta faktyczna może oczywiście struć dupsko niepokornemu fotografowi. Nawet Biuro Trybunału Konstytucyjnego napisało jakimś dziennikarzom, że fotografowanie fasady budynku TK jest możliwe w godzinach... za zgodą... itp.

Natomiast w temacie przeczytałem fascynującą, acz starą już dysputę naszych Kolegów: https://forum.nikoniarze.pl/threads/262 ... 4%99%C4%87 w wyniku czego stwierdziłem, że Kolega 2pompony to jednak bardzo mądry gość, zaś Kolega GonzoG - wręcz przeciwnie :mrgreen:
ODPOWIEDZ