Dywagacje o zakupie A7
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Dywagacje o zakupie A7
45 1.8 to jak 28 3.5 - czyli ni przypiął, ni przyłatał.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Chyba dziś nie zasnę. Opyliłem 35, bo byłem pewny, że za chwilę dostanę kompaktowe 35 lub 40 z lepszym światełkiem a tu taki zawód. Zobaczę jakie optycznie będzie to 45 i jeśli będzie tanie to może kupię. Ale tym razem nie będę betatesterem. I chyba trza się znowu zacząć modlić do Sony 

- Owain
- Nasz Czelnik
Wrzuć fotę nago, dokleję Ci w PS do przyrodzenia te 45 i podpiszę, że za długie.
A co powiesz na meyerowskiego Lyditha 3,5/30?
Dla ułatwienia dodam, że w chwili, gdy ten obiektyw się pojawił, był niemal sensacją. Bo były nią prawie wszystkie szerokokątne obiektywy retrofocus do lustrzanek.
Dla ułatwienia dodam, że w chwili, gdy ten obiektyw się pojawił, był niemal sensacją. Bo były nią prawie wszystkie szerokokątne obiektywy retrofocus do lustrzanek.
Dla mnie to większa tragedia niż ten pożar noterdamu dla żabojadów więc nic nie wysyłam tylko zamykam się w kiblu i płaczę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Eee… Wchodzita na jakieś zakazane newsy... Nie wystarcza Wam już stopień tutejszej obrzydliwości, zboki?
- Owain
- Nasz Czelnik
https://www.otomoto.pl/oferta/citroen-x ... fc7fe38d98
Rewolucyjne zawieszenie w swoich czasach. Bierzesz?
Dodano po 1 minucie 3 strzałach znikąd:
Ale o co kaman, przecież Ty i tak nie robisz zdjęć, a jak nawet to komórką i po pijaku.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To już bronisz cz4rnuchowi popłakać, rasisto?
- Owain
- Nasz Czelnik
Niczego nie bronię, jeno dziwię się, bo gdyby Lidla zamknęli, ba, miałby powód. Loty tanie uziemili, ba, miałby powód. Przestali sprzedawać męskie różowe mokasyny, ba, miałby powód. Ale łobiektyw?