Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Wypijaj ilość odpowiednią czerwonego wina do obiadu, jeśli chcesz mieć zdrowe serce, jasny umysł i zachować młodość jak najdłużej.
PS A do tomiku nie mogę, bo to letko bardziej zapożyczone...Śzymborska , Cebula. Powinienem kursywnąć. Moja wina...
PS A do tomiku nie mogę, bo to letko bardziej zapożyczone...Śzymborska , Cebula. Powinienem kursywnąć. Moja wina...
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2019, 14:09 przez O-dur C-bul, łącznie zmieniany 1 raz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Już otwieram.
Sprostowanie:
A do tomiku nie mogę, bo to letko bardziej zapożyczone...Szymborska , Cebula. Powinienem kursywnąć. Moja wina...
A do tomiku nie mogę, bo to letko bardziej zapożyczone...Szymborska , Cebula. Powinienem kursywnąć. Moja wina...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Plagiat zrobisz - jako motto.
Plagiat? Według Cebuli „nie ma co do tego wątpliwości”, bo Wróbel porównał obydwa dokumenty. Tylko, dlaczego Gołąbek zostawił dychę na parapecie?
Kilka twarzowych [spacerowo]

takie dygotliwe
- Owain
- Nasz Czelnik
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dziwny ten Kazimierz.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie dotarłem. Skonstatowałem, że sam się nie będę szwendać, a że zaczęło mnie napierdalać, więc wsiadłem w błękitną strzałę i z prędkością nadświetlną znalazłem się w łożu boleści ;p O powyższe strzeliłem gdzieś między doktorami.
Sowy nie są tym, czym się wydają...