Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Dla beki, Panie Zygmuncie, dla bekiZygmuntLachman pisze: ↑26 kwie 2019, 18:24 Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Jest czas na żarty - bywa, że nawet mocne. Bo czemu by nie?Owain pisze: ↑26 kwie 2019, 18:43Dla beki, Panie Zygmuncie, dla bekiZygmuntLachman pisze: ↑26 kwie 2019, 18:24 Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?![]()
Wpis Zygmunta wziąłbym na poważnie.
Miłego.
Wystarczy trochę dystansu do siebie i wyjąć kij z dupy 

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2019, 19:15 przez gavin, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do tajemnicy z pejsem, no to pejsa dawno nie było bo poor wrzucał non stop pejsatych.
Co do zegarka to w zeszłym tygodniu zmarł mój dziadek no i postanowiłem odrestaurować jego zegarek, który dostał na 25 pracy pod ziemią. Dziś odebrałem od zegarmiszcza i jest ok.
Co do zegarka to w zeszłym tygodniu zmarł mój dziadek no i postanowiłem odrestaurować jego zegarek, który dostał na 25 pracy pod ziemią. Dziś odebrałem od zegarmiszcza i jest ok.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zauważ powyżej figurę >>"z obowiązku"<< - zaiste, sam Tomfucjusz nie napisałby tego lepiej.Owain pisze: ↑26 kwie 2019, 18:43Dla beki, Panie Zygmuncie, dla bekiZygmuntLachman pisze: ↑26 kwie 2019, 18:24 Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?![]()
PS Sorry, oczywiście miało być Konfucjusz, ale wkradł się błąd zecerski.
Gawin, Współczuję. 

Dzięki, przynajmniej wiek był solidny, 88 lat.
No faktycznie nieźle.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Piękny wiek.