Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
ZygmuntLachman

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: ZygmuntLachman »

puch24 pisze: 26 kwie 2019, 18:15 Ja też już nie żabię.
Fajnie było, i nagle nie wiadomo dlaczego (przynajmniej mnie nie wiadomo) obraził się poor, obraził się Ligo...
Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

ZygmuntLachman pisze: 26 kwie 2019, 18:24 Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?
Dla beki, Panie Zygmuncie, dla beki ;)

Sowy nie są tym, czym się wydają...
samek

Post autor: samek »

Owain pisze: 26 kwie 2019, 18:43
ZygmuntLachman pisze: 26 kwie 2019, 18:24 Do czasu gdy się tu nie zarejestrowałem miałem dobrą opinię o tutejszym forum. Można było się pośmiać, można czasem było zatrzymać się na zdjęciu. Po rejestracji i poczytaniu "z obowiązku" większej treści już tak fajnie nie jest. Trochę szkoda, że właściciel(?) czy też administrator(?) swoimi zaczepkami i niekiedy zwyczajnie chamskimi odzywkami zraża użytkowników. W dodatku ciągła atmosfera jakichś podejrzeń i notorycznego odnoszenia się do forum nikoniarze. Po co?
Jest czas na żarty - bywa, że nawet mocne. Bo czemu by nie?
Wpis Zygmunta wziąłbym na poważnie.
Miłego.
gavin

Post autor: gavin »

Wystarczy trochę dystansu do siebie i wyjąć kij z dupy

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2019, 19:15 przez gavin, łącznie zmieniany 1 raz.
gavin

Co do tajemnicy z pejsem, no to pejsa dawno nie było bo poor wrzucał non stop pejsatych.

Co do zegarka to w zeszłym tygodniu zmarł mój dziadek no i postanowiłem odrestaurować jego zegarek, który dostał na 25 pracy pod ziemią. Dziś odebrałem od zegarmiszcza i jest ok.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Owain pisze: 26 kwie 2019, 18:43
Zauważ powyżej figurę >>"z obowiązku"<< - zaiste, sam Tomfucjusz nie napisałby tego lepiej.

PS Sorry, oczywiście miało być Konfucjusz, ale wkradł się błąd zecerski.
puch24

Post autor: puch24 »

Gawin, Współczuję. :-(
gavin

Dzięki, przynajmniej wiek był solidny, 88 lat.
puch24

Post autor: puch24 »

No faktycznie nieźle.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Piękny wiek.
ODPOWIEDZ