Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Bo jeśli się jedzie na wprost, to należy włączyć awaryjne, znaczy, oba kierunkowskazy.
Howgh.
Kimirsenowcy już dawno to wprowadzili, a nam tu tylko wstyd został i mizeria, i waśnie.
Dodano po 2 minutach 57 strzałach znikąd:
PS Prawda, Zygmuncie, który to czytasz właśnie? Tyś wszak doświadczony z racji wieku, i nie tylko.
Howgh.
Kimirsenowcy już dawno to wprowadzili, a nam tu tylko wstyd został i mizeria, i waśnie.
Dodano po 2 minutach 57 strzałach znikąd:
PS Prawda, Zygmuncie, który to czytasz właśnie? Tyś wszak doświadczony z racji wieku, i nie tylko.
Ajwajnu ma rację. Zaufajcie ekspertowi. Czyli mnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pod warunkiem, że nie wyzdrowiejesz.
Z innej beczki:
Dziś przed przejazdem kolejowym w Radkowicach zatrzymała mnie Policja. Zamachali lizakiem, pokazali, bym zjechał i zatrzymał się obok nich. 2 radiowozy, czwórka bardzo sympatycznych, młodych ludzi (2/2) - podeszli, przedstawili się i oznajmili, że prowadzą akcję ostrzegawczo-informacyjną o zagrożeniach związanych z przejazdami przez tory, poopowiadali o sposobach postępowania w razie awarii samochodu, dali specjalny informator i zawieszkę zapachową. I uśmiechali się, widać było, że nie robią tego na siłę. Po drugiej stronie przejazdu druga ekipa robiła to samo.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Z innej beczki:
Dziś przed przejazdem kolejowym w Radkowicach zatrzymała mnie Policja. Zamachali lizakiem, pokazali, bym zjechał i zatrzymał się obok nich. 2 radiowozy, czwórka bardzo sympatycznych, młodych ludzi (2/2) - podeszli, przedstawili się i oznajmili, że prowadzą akcję ostrzegawczo-informacyjną o zagrożeniach związanych z przejazdami przez tory, poopowiadali o sposobach postępowania w razie awarii samochodu, dali specjalny informator i zawieszkę zapachową. I uśmiechali się, widać było, że nie robią tego na siłę. Po drugiej stronie przejazdu druga ekipa robiła to samo.
- vid3
- Kontakt:
Zawieszką?
Dodano po 1 minucie 15 strzałach znikąd:
Kiedyś takie woreczki z ziołami zawieszane na szyi miały chronić przed demonami.
Ciekawe czy współczesne zawieszki ochronią przed Pendolino.
Dodano po 36 strzałach znikąd:
A kierunkowskaz powinno się włączać na wprost.
Dodano po 1 minucie 15 strzałach znikąd:
Kiedyś takie woreczki z ziołami zawieszane na szyi miały chronić przed demonami.
Ciekawe czy współczesne zawieszki ochronią przed Pendolino.
Dodano po 36 strzałach znikąd:
A kierunkowskaz powinno się włączać na wprost.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie, akcją.
A zawieszkę mogę Ci wysłać, bo nie używam.
A zawieszkę mogę Ci wysłać, bo nie używam.
- vid3
- Kontakt:
Też nie używam, ...
a uważam, że kierowcy powinni jeździć w krawatach.
Ze znanych względów.
a uważam, że kierowcy powinni jeździć w krawatach.
Ze znanych względów.
Wspaniała historia.wpk pisze: ↑30 kwie 2019, 17:32 Dziś przed przejazdem kolejowym w Radkowicach zatrzymała mnie Policja. Zamachali lizakiem, pokazali, bym zjechał i zatrzymał się obok nich. 2 radiowozy, czwórka bardzo sympatycznych, młodych ludzi (2/2) - podeszli, przedstawili się i oznajmili, że prowadzą akcję ostrzegawczo-informacyjną o zagrożeniach związanych z przejazdami przez tory, poopowiadali o sposobach postępowania w razie awarii samochodu, dali specjalny informator i zawieszkę zapachową. I uśmiechali się, widać było, że nie robią tego na siłę. Po drugiej stronie przejazdu druga ekipa robiła to samo.
Napisz jeszcze coś istotnego.
licznik postuf tyka
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Oho...
Bieżcie popcorn.
Krzysiek, nie miałem krawata... Krawatu... Myślisz, że powinienem ich zbluzgać?
Ja tak nie myślę.
Bieżcie popcorn.
Krzysiek, nie miałem krawata... Krawatu... Myślisz, że powinienem ich zbluzgać?
Ja tak nie myślę.
bierzcie