Stream of consciousness
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Stream of consciousness
Ja tam się nie znam. Ale wydaje mi się - duże szkua, duża aparatka, małe szkła, mała aparatka.
Dziś jednak se w domu ostrząc primolanem, przyznałem rację Woytkowi, że te ze stykami to słabo może być, bo pierścień to nie to samo co wajcha.
Dziś jednak se w domu ostrząc primolanem, przyznałem rację Woytkowi, że te ze stykami to słabo może być, bo pierścień to nie to samo co wajcha.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Buźka na dobranoc.

- Owain
- Nasz Czelnik
Szeroko. Mniemam, że dziewczynka. Ruda, piegowata, będzie piękny potencjał do robienia w cz-b. I fajne brwi.
To akurat chłopak, ale skoro jesteśmy przy dziewczętach to proszę...jego siostra.

i jeszcze jedno

i jeszcze jedno

- Owain
- Nasz Czelnik
Relanium 55 1.4 
Dodano po 53 strzałach znikąd:
Kurwa, tyko nie wywołujcie Pietrka z lasu, bo jak mu się farmacja włączy...

Dodano po 53 strzałach znikąd:
Kurwa, tyko nie wywołujcie Pietrka z lasu, bo jak mu się farmacja włączy...
Miałem lecieć w przyszłym tygodniu do Mediolanu, poszwendać się, no i wuj... hotele anulowałem... zostały mi bilety
lotnicze z którymi nie wiadomo co zrobić. Trzy lata temu z Mediolanem podobna sytuacja.... jakieś fatum
lotnicze z którymi nie wiadomo co zrobić. Trzy lata temu z Mediolanem podobna sytuacja.... jakieś fatum

Po prostu życie Ci podpowiada, że to strata czasu
W moim prywatnym rankingu to najnudniejsze miasto na świecie.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć.nordenvind pisze: ↑04 maja 2019, 00:06zostały mi bilety lotnicze z którymi nie wiadomo co zrobić. Trzy lata temu (...)
Trzeci raz nie będę podchodził do tego tematu

Po wstępnym oglądzie miałem tam być jedną noc, reszta w bliższej i dalszej okolicy także wszystko by się zgadzało.
I można nawet powiesić w garażu koło dziurawej dętkiwpk pisze: ↑04 maja 2019, 08:55Trzymać w okładce, nie giąć, nie niszczyć! Dwa lata będzie służyć.nordenvind pisze: ↑04 maja 2019, 00:06zostały mi bilety lotnicze z którymi nie wiadomo co zrobić. Trzy lata temu (...)