Na krotki czas to nie ma sensu:
Re: Na krotki czas to nie ma sensu:
Nie żołądkuj się.
Oszczegnięcie ma u psionicznych strzegulne znaczenie, inne niż na innych forach i portalach.
Dostaje się je za wyróżniające się osiągnięcia, przede wszystkim zdjęciowe.
Dodano po 1 minucie 18 strzałach znikąd:
Dostaje się je za wyróżniające się osiągnięcia, przede wszystkim zdjęciowe.
Dodano po 1 minucie 18 strzałach znikąd:
To tak, jak ja - pijam tylko ze znajomymi w domku nad jeziorem na Warmii/Mazurach.
Jeżeli moje gnioty robią na was wrażenie to macie bardzo niskie wymagania Czyli że jak ktoś mnie tu nazwie chujem to mam to odebrać jako komplement?
Może od razu nie komplement. Na pewno jest jednak wyrazem jakichś emocji. Ale też nie należy się przejmować za bardzo.
A oszczegnięcia nie są tylko za wybitne osiągnięcia artystyczne (choć także, bądź przede wszystkim), ale także po prostu za fajne zdjęcie. Cokolwiek rozumiemy przez fajne.
Chyba podstawą tego forum jest "bez napinki" i "bez sztywnego kija" wiadomo gdzie.
A oszczegnięcia nie są tylko za wybitne osiągnięcia artystyczne (choć także, bądź przede wszystkim), ale także po prostu za fajne zdjęcie. Cokolwiek rozumiemy przez fajne.
Chyba podstawą tego forum jest "bez napinki" i "bez sztywnego kija" wiadomo gdzie.
No i widzisz, za ten post nagrodzić ostrzeżeniem to za mało. Gdybym mógł dałbym Ci za niego banapuch24 pisze: ↑24 maja 2019, 11:06 Może od razu nie komplement. Na pewno jest jednak wyrazem jakichś emocji. Ale też nie należy się przejmować za bardzo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Banana mu wyślij.
- poor
- Rich poor
to nie "czarna owca"