Szmelcwageny i inne
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Re: Szmelcwageny i inne
Ok, znowu mi się miary porypały, duża bańka to nie milion, tylko miliard, ech te zera..
Wojtku, jak bym miał na stanie 250 000 000£ to obiecuje, kupił bym całą Wigołąbke, dla Ciebie jakiś mały jacht i mianował Admirałem marynarki Wiłogąbkowej!!
Jeszcze pewnie dla Pucha na A9 i zestaw szkieł by się ostało:)
Wojtku, jak bym miał na stanie 250 000 000£ to obiecuje, kupił bym całą Wigołąbke, dla Ciebie jakiś mały jacht i mianował Admirałem marynarki Wiłogąbkowej!!
- Owain
- Nasz Czelnik
Kurwa, a dla mnie nic? Foch&banabishai pisze: ↑27 maja 2019, 12:38 Ok, znowu mi się miary porypały, duża bańka to nie milion, tylko miliard, ech te zera..

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
No jak to nic? Przeca wczoraj w szmelcowagenach pisałem. Ale ok, update,
Jak już kupie Wigołąbke, Wojtek będzie admirałem, Owainowi naprawimy kręgulec u najlepszych specjalistów za wielkom wodą, to zostanie bosmanem, a Ula będzie na bocianim gnieździe siedzieć i wypatrywać czy sie tomfoot nie skrada z torpedami;)
Jak już kupie Wigołąbke, Wojtek będzie admirałem, Owainowi naprawimy kręgulec u najlepszych specjalistów za wielkom wodą, to zostanie bosmanem, a Ula będzie na bocianim gnieździe siedzieć i wypatrywać czy sie tomfoot nie skrada z torpedami;)
- Owain
- Nasz Czelnik
Bosmanem jest samek a kobita na statku to kłopoty. Jeszcze poszłaby w tan z admirałem...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Admirowałbym.
Carfax mówi total loss. I dodaje:Tom4sz pisze: ↑26 maja 2019, 22:10salvagedb nic nie znalazł, więc chyba dobrze. A vincheck fajny, dziękiLigo pisze: ↑26 maja 2019, 21:47 Najlepszy jest Carfax, ale płatny. Na początek możesz sprawdzić https://www.salvagedb.com i tu https://vincheck.info.![]()

Więc wygląda, jakby komuś w zad wjechał.
Nie wiem co u kanadyjskiego ubezpieczyciela oznacza 'moderate damage'... Ligo, masz pojęcie jakieś?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No ale total loss? To przystanek Ci z niego wyklepią.
Dodano po 51 strzałach znikąd:
Poza tym szmelcwagena dawno nie było:

Dodano po 51 strzałach znikąd:
Poza tym szmelcwagena dawno nie było:

Nie znam się, jakoś z rozbitkami nie bylo mi po drodze. Ale Porsche to chyba nie jest, bo za 16 tysi to byłby zderzak, a nie kasacja. To auto z Kanady, czy ze Stanów? Pewnie w Kanadzie wbili mu na tytuł salvage, po przekroczeniu granicy automagicznie się wyczyściło.
Usłyszałem dziś, że Fiat zaproponował merger Renaultowi.
- Owain
- Nasz Czelnik

Dodano po 2 minutach 25 strzałach znikąd:
Faktycznie masywna maska ;p
Emil Jellinek miał jeszcze syna. Dobrze, że wybrał córkę, bo wupsik jeździłby dziś Adolfem.