Komputrowe dylematy ;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Komputrowe dylematy ;)
Marcin, remont robiłeś i nie pomyślałeś, by turecki urządzić? Nic nie trzeba wymieniać.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Komputrowe dylematy [emoji6]
Nic nie trzeba wymieniać, wystarczy tylko po demontażu kibla ruły w podłodze nie zatykać, zrobić płytką wylewke cementową dookoła, zostawić odcisk bosych stóp i gotowe!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dyć mówię.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Re: Komputrowe dylematy [emoji6]
Ale też nie doradziłeś, żeby kibla spersonalizować odciskiem stóp własnych!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo można też celebrytę lokalnego, posła partii rządzącej albo zwykłego żula odcisnąć.
- rbit9n
- Ribitibi
LOL
azot
botanika
coraz mocniej
dolina
Ełk
filantropia
gospoda
halabarda
igła
jednokonno
kolano
Leonidas
MOTOR!!!
noga
Opoczno
Peloponez
qqryq
retorta
Sahara
tor
Ursynów
Vinvcent van Gogh
winorośl
York Hull Oxford
ZOMO CHAMY!!!
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Słuchajcie, potrzebna mi helpa.
Czy ktoś ma płytę firmową z oprogramowaniem do skanerodrukarki HP Photosmart 7520? Zapodziałem gdzieś moją płytę CD, a skurkowane HP nie udostępnia do ściągnięcia całej płyty z oprogramowaniem, tylko podstawowe sterowniki. Przez to z wielkim trudem mogę zaledwie coś zeskanować w najprostszy sposób, nawet bez regulacji jasności i kontrastu, i bez możliwości zapisu do PDF z wyszukiwaniem, a jest mi to bardzo potrzebne.
Przypuszczam, że prędzej kupię taką używaną drukarkę na Allegro dla dołączonej do niej płyty niż znajdę płytę...
Ktoś, coś?
Czy ktoś ma płytę firmową z oprogramowaniem do skanerodrukarki HP Photosmart 7520? Zapodziałem gdzieś moją płytę CD, a skurkowane HP nie udostępnia do ściągnięcia całej płyty z oprogramowaniem, tylko podstawowe sterowniki. Przez to z wielkim trudem mogę zaledwie coś zeskanować w najprostszy sposób, nawet bez regulacji jasności i kontrastu, i bez możliwości zapisu do PDF z wyszukiwaniem, a jest mi to bardzo potrzebne.
Przypuszczam, że prędzej kupię taką używaną drukarkę na Allegro dla dołączonej do niej płyty niż znajdę płytę...

Ktoś, coś?
Puchu, a to: https://support.hp.com/us-en/drivers/se ... el/5199462 - ten plik exe co ma 78.7MB, to nie jest to, czego szukasz?
This download includes the HP Photosmart Software Suite and Driver. If you only want the print driver (without the Photosmart Software Suite), it is available as a separate download named "HP Photosmart Basic Driver".
Niestety, nie. Próbowałem tego. To nie to. Ten Basic driver jest jeszcze bardziej basic i już prawie na nic nie pozwala poza najprostszym drukowaniem i skanowaniem bez żadnego wpływu na to, co i jak się skanuje.