Takie masz prawo:) Ja tam Cię wypatruję, by podać Ci dłoń. Ale fotograficznie, to my się chyba nie dogadamy:) Albo inaczej, wstań, wyjdź, blok 11, masz ze 100 metrów. Żona na imprezie, siedzę sam, piwo mam;) Wpadnij Włączam domofon
Wygląda smakowicie (jak wszystkie afrykańskie królowe) choć ja na piwku się nie znam i wszystkie mi smakują tak samo. Wczora, też przy alku, mnie olśniło i zamiast kupować jakiegoś chujowego kompakta od Nikona wymyśliłem sobie, że nabędę kamerkę sportową z selfi stikiem a potem ją opylę. W 4K nawet nagrywa (ponoć lepiej od gopro) a obudowa podwodna do tego chińczyka tania jak barszcz. Skoro to ma być tylko do filmów to po co w ogóle zastanawiałem się nad aparatem. Geniusz.
Owain pisze:Takie masz prawo:) Ja tam Cię wypatruję, by podać Ci dłoń. Ale fotograficznie, to my się chyba nie dogadamy:) Albo inaczej, wstań, wyjdź, blok 11, masz ze 100 metrów. Żona na imprezie, siedzę sam, piwo mam;) Wpadnij Włączam domofon
he, he. masz taką samą drogę. a wyjść nie mogę, bo serial idzie w TV.
Spotkajcie się na skajpie. Ja tak czasami piję z bratem. A ołówek i notatnik już mam. Kobieta mi z Francji Moleskina przywiezła. Taki ładny i różowy(pewnie jedyny z promocji), że aż się boję w nim coś nabazgrać.
Dodano po 23 minutach 55 sekundach:
No i typowe. Pietrek nie zaglądną, choć wypucowałem mieszkanko. Wpk boi przyjechać, cz4rnuch boi zadzwonić, tak samo jak Ligo, szczęściem Puchu podał via telefon kiedyś. Aleście strachliwi!