nordenvind pisze: ↑30 maja 2019, 22:30
Do fabryki wysłałbym niektórych na wakacje od tych duchowych rozterek, albo resocjalizację z tępym brygadzistą hujem-kapo i
współtowarzyszami w większości ludzką trzodą, która wszystko czego nie rozumie tratuje stadem...
samek pisze:Ja pierdzielę. Co za cudowny przekrój nastrojów.
Dobrze, że mnie, aż tak zarobiło w maju, że aż wlazłem na forum - no przegapiłbym takie rarytasy. No o życiu zapomniałem.
Na szczęście Janek mnie otrząsnął z tego amoku i czas wracać do życia. Nie wirtualnego. Kawa w Kraku w przyszłym tygodniu.
Trzeba by pójść na całość i se pogadać gdzieś w realu, a nie durno stukać w klawisze.
E! Gaviniontko! Idziesz na jakieś piwo? A to się i tak nie uda bo pojazdy. Idziesz choć na jakąś kawę?
Dziękuję Samuś, ale dziś wypieprzam z tego kraju na wakacjony.
gavin pisze: ↑31 maja 2019, 13:53
kurde Ciorny wypaplał, a miałbym spokój wiekuisty.. .......
........
No.
To jutro wbijamy Ci się z Prezesem na kwadrat. Tzn na island.
Oficjalnie to będzie inspekcja, czy masz tam warunki do życia, czy socjalu Ci nie trzeba załatwić itp.
A nieoficjalnie szykuj trunki.
Zmieniłem kompa, dziękuję panu W i ekipie jego, i niestety nie pamiętałem hasła do mojego konta google, a jak się okazało emil pomocniczy nie istniał. Podałem inny, ale musieli zweryfikować co miało zająć 3-5 dni. Dziś odzyskałem dostęp, a już myślałem, że 13 lat pójdzie w piach.