Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Stream of consciousness

Post autor: cz4rnuch »

Wieczorny blok reklamowy:

Obrazek
Ligo

Post autor: Ligo »

Też mam taką machinę.

Obrazek

Dodano po 50 minutach 3 sekundach:
Podobno od wczoraj Amerykanie masowo emigrują...

Obrazek
puch24

Post autor: puch24 »

Nie dziwi mnie to.
Ciekaw jestem, czy te wszystkie gwiazdki, gwiazdy i rozgwiazdy, które obiecywały emigrację jeśli wygra Donald Trumpet, faktycznie wyemigrują? I przez 4 bądź 8 lat faktycznie nie postawią nogi na stanozjednoczońskiej ziemi?
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

Proszę siadać i nie gadać
Obrazek
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Pamiętam jak dziś. Chory w łóżeczku leżałem, kichłałem, z noska kapłało i bardzo mnie się nudziło.

Obrazek
Meliszipak

Post autor: Meliszipak »

He, he fajną zabawę wymyśliłeś.
Ligo

Post autor: Ligo »

puch24 pisze:Nie dziwi mnie to.
Ciekaw jestem, czy te wszystkie gwiazdki, gwiazdy i rozgwiazdy, które obiecywały emigrację jeśli wygra Donald Trumpet, faktycznie wyemigrują?
Tak samo, jak te nasze rok temu.
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

puch24 pisze: Ciekaw jestem, czy te wszystkie gwiazdki, gwiazdy i rozgwiazdy, które obiecywały emigrację jeśli wygra Donald Trumpet, faktycznie wyemigrują? I przez 4 bądź 8 lat faktycznie nie postawią nogi na stanozjednoczońskiej ziemi?
Ja nie mam takich dylematów. Nigdy nie wyemigruję z USA, bo najpierw trzeba wyemigrować do USA. A ja nie mam tam wizji, bo Afroamerykanin podobno obiecał załatwić i mu wyleciało z głowy. Za to być może Trumpet załatwi nam wjazd bez wizji i przekraczania granic do FR.
Chory

Post autor: Chory »

Dla rozgwiazd będzie to tylko fanaberia lub reklama, jeśli akurat pyszczydło w mediach będzie stymulowało sprzedaż.
Dla zwykłych ludzi może okazać się to smutną koniecznością.
samek

Post autor: samek »

Bardzom ciekaw jak długo będzie się jeszcze ciągnął serial o wizowaniu do usa.
Się co prawda nie znam, ale coś mi się kołacze w łysej głowie, że problem jest w proporcji ilości zgłaszających się po wizę, a oną otrzymujących.
Gdy dla danego kraju proporcja osiąga odpowiedni poziom, to kraj wypada z obowiązku wizowania.
Prezydent se może obiecywać, ale raczej jest to obiecanka typowo wyborcza.
A w ogóle jest to jeden z wielu dyżurnych tematów prasowo-politycznych rzucanych jako kolejny ochłap nie powiem przed kogo.
ODPOWIEDZ