Chujale
Re: Chujale
Ale że co? Najfajniejszy cyfrak wszechczasów, zaraz obok 5D i zdjęć nie robi?
A masz jakiś obiektyw do niego?
A masz jakiś obiektyw do niego?
W sęsie ja czy Tomek?
Ja mam, tylko się wstydzę.
To znaczy niezupełnie mam to, co chciałbym mieć, czemu dałem wyraz w moim wpisie o obiektywach 35 i 85 mm tutaj: viewtopic.php?f=17&t=375
Nie stać mnie na to, co bym chciał kupić, a to, co mam, nie satysfakcjonuje mnie, a to, co mógłbym kupić niewielkim wysiłkiem, też pewnie by mnie nie satysfakcjonowało. Stąd rozterki, i być może dlatego aparat leży.
Ja mam, tylko się wstydzę.

To znaczy niezupełnie mam to, co chciałbym mieć, czemu dałem wyraz w moim wpisie o obiektywach 35 i 85 mm tutaj: viewtopic.php?f=17&t=375
Nie stać mnie na to, co bym chciał kupić, a to, co mam, nie satysfakcjonuje mnie, a to, co mógłbym kupić niewielkim wysiłkiem, też pewnie by mnie nie satysfakcjonowało. Stąd rozterki, i być może dlatego aparat leży.
Kup se Puchu w końcu to A7 za tysiunc pincet i do tego jakieś Twoje Tampony i będziesz zadowolony. Zamiast bawić się w skupowanie szrotu 

piszczie jaka wielkość obrazka ... i miasta coby się dobrze wpasować w Wasze VGA i burżuazyjne monitory 6K
Od D700 lepszy obrazek miał już mój D7100. I Pucha Samsung też pewnie ma 

Z opinią jest jak z dupą, każdy ma swoją. Lepszość dupy rzecz gustu, jeden lubi szeroką inny cycki.
No, a trzeci duże piksele.