Jednym to lato, a innym jak widać nie.
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Myślę, że przy prędkości tego parostatku ww. zasada jest pomijalna, ale dlaczego kurwa dla autorów tej notki pomijalna jest informacja, że przekroczył również linię zmiany daty, bo przekroczenie samego równika daje uja a nie dwa dni.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
Przekraczając równik tak się uchlali, że nie wiedzieli gdzie są.
Dodano po 17 minutach 49 strzałach znikąd:
Dodano po 17 minutach 49 strzałach znikąd:
Off Topic
Co podlegałoby opodatkowaniu?
Według wstępnych projektów unijnych dotyczyłoby to, jak cytuje PAP "umieszczania na interfejsie cyfrowym reklamy skierowanej do użytkowników tego interfejsu i udostępnianie użytkownikom wielostronnego interfejsu cyfrowego.
Ten z kolei pozwala użytkownikom na wyszukiwanie innych użytkowników i wchodzenie z nimi w interakcje i który może także ułatwiać dokonywanie zakupu towarów".
Pierwsze pieniądze mają do państwowej kasy trafić już w tym roku. Ustawa ma działać wstecz od 1 stycznia. Mowa o 450 mln euro w 2019 r., które urosną do 650 mln euro w 2022 r./offtopic]
Według wstępnych projektów unijnych dotyczyłoby to, jak cytuje PAP "umieszczania na interfejsie cyfrowym reklamy skierowanej do użytkowników tego interfejsu i udostępnianie użytkownikom wielostronnego interfejsu cyfrowego.
Ten z kolei pozwala użytkownikom na wyszukiwanie innych użytkowników i wchodzenie z nimi w interakcje i który może także ułatwiać dokonywanie zakupu towarów".
Pierwsze pieniądze mają do państwowej kasy trafić już w tym roku. Ustawa ma działać wstecz od 1 stycznia. Mowa o 450 mln euro w 2019 r., które urosną do 650 mln euro w 2022 r./offtopic]
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Krzysiek, ale o co w tym chodzi? Bo ja ze wsi i nie rozumiem tego bełkotu. 

Czyli równocześnie z równikiem przekroczył też południk 180? A to ci Ahab...
Jak nie można zrozumieć o co chodzi, to pewnie chodzi o pieniądze.
Ja z tego beukotu wyrozumowałem, że chodzi o opodatkowanie stron internetowych reklamujących coś i/lub składających z więcej niż jednej strony, czyli to forum też się łapie, czyli będziesz płacił od niego podatek.
Ja z tego beukotu wyrozumowałem, że chodzi o opodatkowanie stron internetowych reklamujących coś i/lub składających z więcej niż jednej strony, czyli to forum też się łapie, czyli będziesz płacił od niego podatek.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Biada mi...
- vid3
- Kontakt:
- no_gravity_Carlos
kochani, wyznam wam prawde: jestem lysy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A to źle czy dobrze?
- no_gravity_Carlos
skutki beda krotkofalowe, poki co woda splywa po mnie jak po kaczce