cybulski fotografuje
Re: cybulski fotografuje
niemieckie białe, niekoszerne i nie mszalne... piszą, że czuć siarka 

Żabka była już raczej drogawa i przed tym oficjalnym zwąchaniem się z Rydzem, to chyba podatek od długiej otwartości.
Podobnie jest w stanozjednoczońskim Seven-Eleven (kiedyś były to godziny otwarcia, teraz są otwarci 24/7) - płaci się podatek od tego, że są zawsze otwarte. Mówili mi, żebym tam nie kupował, jeśli absolutnie nie muszę. Ale sklepy są fajne i można tam kupić (prawie) wszystko, co może być nagle potrzebne o dowolnej porze - i żarówkę, i bezpiecznik, i kabel do telefonu, i leki, i chemię i kosmetyki, i oczywiście jedzenie.
Podobnie jest w stanozjednoczońskim Seven-Eleven (kiedyś były to godziny otwarcia, teraz są otwarci 24/7) - płaci się podatek od tego, że są zawsze otwarte. Mówili mi, żebym tam nie kupował, jeśli absolutnie nie muszę. Ale sklepy są fajne i można tam kupić (prawie) wszystko, co może być nagle potrzebne o dowolnej porze - i żarówkę, i bezpiecznik, i kabel do telefonu, i leki, i chemię i kosmetyki, i oczywiście jedzenie.
- danz1ger
miejscowe mówili, że nazwa to wynik reguły: to co gdzie indziej kosztuje 7 to u nich 11 

Shoot First, Ask Questions Later.
Też racja, ale tego nie słyszałem. 

- Owain
- Nasz Czelnik
Powiem jak nikoniarze ;p Na jedynce za dużo piasku, widziałbym w poziomie ;p
Na dwójeczce - taca jej spadła?
Trójeczka prima sort.
Na dwójeczce - taca jej spadła?
Trójeczka prima sort.
Sowy nie są tym, czym się wydają...