Kota dawno nie było
Re: Kota dawno nie było
to koteł puchaty nie żodne zło
- no_gravity_Carlos
nawet jakby ci nasral do walizki wyjazdowej?;)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Może mu się chciało, a Ty nie wyczyściłeś kuwety?
Koty nie lubieją gdy "państwo" wyjeżdża i często protestują, lejąc bądź kupkając do/na przygotowane bagaże.
- no_gravity_Carlos
widze zes kiler seryjny jesli chodzi o koty:) mlody kot 2-3 dni w domu - nie umieje sie odnalezc; ale to nie moj problem tylko gospodyni ostatecznie;)
Moje koty tak nie robiły, ale ś.p. kotka znajomej - jak najbardziej. Znajoma, która sporo podróżuje, musiała pakować się w tajemnicy w osobnym pokoju, a i tak skubana kotka nauczyła się, co się święci, i na różne sposoby demonstrowała niezadowolenie, a gdy znajomej nie było - siedziała smutna i osowiała.
A młody kociak, nawet jeśli teoretycznie umie w kuwetę, to w nowym miejscu może być bardzo zestresowany, zagubiony, i może nie ogarniać. Po paru dniach, gdy pozna nowe miejsce, będzie spokój.
Moja pierwsza kotka, gdy u mnie nastała, robiła do kwiatków, bo tam była ziemia, ale szybko nauczyła się kuwety, a poza kuwetą robiła tylko gdy była chora - to był wyraźny sygnał dla nas.
A młody kociak, nawet jeśli teoretycznie umie w kuwetę, to w nowym miejscu może być bardzo zestresowany, zagubiony, i może nie ogarniać. Po paru dniach, gdy pozna nowe miejsce, będzie spokój.
Moja pierwsza kotka, gdy u mnie nastała, robiła do kwiatków, bo tam była ziemia, ale szybko nauczyła się kuwety, a poza kuwetą robiła tylko gdy była chora - to był wyraźny sygnał dla nas.
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
- wpk
- wpkx
- Kontakt: