Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Pięknie Ligo!
Ale co, bo nie wiem? 

Wszystko 
Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
He, he chyba napisałem 7777 post.

Dodano po 2 minutach 40 sekundach:
He, he chyba napisałem 7777 post.
Poczekaj, dopiero zaczynam... 
Ale serio dostałeś napomnienie? Zaczynam się bać...
No dobra, do rzeczy - ewentualnie można Szechtera darzyć jakimś tam szacunkiem, jako patriotę swojego narodu.
Tyle tylko, że interesy jednego narodu rzadko idą w parze z interesami drugiego.
A akurat w tym przypadku są zupełnie rozbieżne, zupełnie tak, jak było przed 1939 rokiem.

Bana i tak dostaniesz. Masz to w genach.tomfoot pisze:Nie chciałem tak dosadnie pisać, bo jeszcze bana dostanę. Juz bylem napomniany, ze drwię z jedynie słusznych publikacji syna Ozjasza Szechtera

No dobra, do rzeczy - ewentualnie można Szechtera darzyć jakimś tam szacunkiem, jako patriotę swojego narodu.
Tyle tylko, że interesy jednego narodu rzadko idą w parze z interesami drugiego.
A akurat w tym przypadku są zupełnie rozbieżne, zupełnie tak, jak było przed 1939 rokiem.

- rbit9n
- Ribitibi
Tadzio Ferreira chyba woli czarnym suwać po mieście. zresztą nie wiem, rzadko bywam w centrum.Owain pisze:Pisałem, że z jpegów, nie pisałem, że nie tykaneLigo pisze:I tak to wychodzi z puszki? Coś nie wierzę, bo u mnie inaczej.
Pitaq - nieźle mi wyszła ta wieża farna i autko Ferenca?![]()
o masz, nie dalej jak wczoraj, Szurik Elektronik przysłał mi podobne zdjęcie. spiseg jaki?Owain pisze:
w każdym razie, wyglądają jak okulary artyleryjskie, a ciemne, po pewnie do strzelania na śniegu. jeszcze powinna być uszanka, bo jak strzelasz z katiuszy, to puchną Ci uszy.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja tak patrzę po raz kolejny, patrzę... i patrzę, bo dobry portret uczyniłeś Uli swej Mrocznej, o, Sebastianie Brodaty!
- Owain
- Nasz Czelnik
Dziękuję
Może dlatego, że byłem znów lekko wcięty, właśnie skończyliśmy gadać przez telefon a Ula przyniosła ze sobą aparacik nowy, więc chycił-żem ja za primoplę i wykonał w jpgu, bo nie byłem w stanie sprawdzać, czy raw+jpg ustawiony. Ula sobie oczywiście poprawia dopiero włosy przed zdjęciem 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
I zrobiłeś to zdjęcie?
A ja może widoczek z Czikago:

A ja może widoczek z Czikago:

Muszę kupić monitor. Nie wypada tych wszystkich zdjęć na lapku oglądać. 

Na tej stronie wszystkie z Sony, chociaż z trzech różnych. Więc wypada.