Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- no_gravity_Carlos
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
nasze pojecia przekraczaja rzeczywistosc, piekne przepiekne, moc przemoc - czy to nie piekne?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Uhum... I bóg-przebóg.
- Owain
- Nasz Czelnik
- no_gravity_Carlos
Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
a moze moznaby taka yt platforme alloholowa zalozyc, gdzie zamiast pisac wejdziemy i pogadamy glosowo? bez sensu ciezko technicznie ogarnac
Przepijanie przez skype na wizji, to już nawet tradycja u emigrantów.
Tylko jak multiplikować taką sesję na wiele bytów ?
Tylko jak multiplikować taką sesję na wiele bytów ?

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie należy mnożyć bytów bez potrzeby.
- vid3
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Czy ktoś z Was jest obeznany w jak najtańszym przelewie w euro do banku w UE? Załóżmy, że chcę przelać 15 tys euro do banku w Niemczech z mojego rachunku w mbanku prowadzonego w złotówkach. Czy najlepszym sposobem będzie Revolut? Czy ktoś z tego Revoluta korzystał i czy dobrze rozumiem, że przelew do 5 tys euro jest darmowy a powyżej naliczana jest prowizja 0.5% (chyba, że ma się jakiś wyższy pakiet tego Revoluta). No i czy pieniądze faktycznie płynął do 5 dni roboczych?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- sorevell
Kurwa, właśnie skończyłem woskować Corollę Martyny.

Ja korzystam z revoluta do drobnych płatności typu ebay, amazon czy bilety lotnicze i płacę/wypłacam kartą za granicą. Raz robiłem niewielki przelew do GB i też doszło (po kilku dniach), ale w życiu bym nie powierzył takiej kasy jakiemuś parabankowi z republiki bananowej czy innej Rosji. Głupia odpowiedź, ale w takich sprawach jestem nieufny. I tak sobie pluje w brodę, że wysłałem im skan z moimi danymi.Owain pisze:Czy ktoś z Was jest obeznany w jak najtańszym przelewie w euro do banku w UE? Załóżmy, że chcę przelać 15 tys euro do banku w Niemczech z mojego rachunku w mbanku prowadzonego w złotówkach. Czy najlepszym sposobem będzie Revolut? Czy ktoś z tego Revoluta korzystał i czy dobrze rozumiem, że przelew do 5 tys euro jest darmowy a powyżej naliczana jest prowizja 0.5% (chyba, że ma się jakiś wyższy pakiet tego Revoluta). No i czy pieniądze faktycznie płynął do 5 dni roboczych?