Pogoda w regionie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Pogoda w regionie
Czyli masz uzasadnienie, by, jak świadoma persona, chodzić po mieszkaniu swem nago.
PS Zamontowalibyśmy Ci klimę, bo tak czy inaczej potrzebujesz. Ale czemu mieszkasz tak daleko?
PS Zamontowalibyśmy Ci klimę, bo tak czy inaczej potrzebujesz. Ale czemu mieszkasz tak daleko?
Kolega, po drastycznej przebudowie rodzinnego domu, mieszka częściowo pod pochyłym dachem z oknami dachowymi. Po pierwszym lecie zainstalował klimę, bo nie szło wytrzymać.
Ale ja mieszkam w bloku (wieżowcu), na 3 piętrze, więc do dachu mam jeszcze 7 pięter, a latem też jest gorąco nie do wytrzymania - bywa, że mam w pokoju 29-30 stopni, i to nawet nocą. To, niestety, skutek miejskiej betonozy i asfaltozy. Przy takich temperaturach leżę jak wieloryb na plaży.
Ale ja mieszkam w bloku (wieżowcu), na 3 piętrze, więc do dachu mam jeszcze 7 pięter, a latem też jest gorąco nie do wytrzymania - bywa, że mam w pokoju 29-30 stopni, i to nawet nocą. To, niestety, skutek miejskiej betonozy i asfaltozy. Przy takich temperaturach leżę jak wieloryb na plaży.
- Gdama
- Gdriada
No daleko, na tak zwanym drugim końcu 
Ale dziękuję za wyrażenie gotowości
A na razie w miarę ciepło, do tego u nas mgiełka.

Ale dziękuję za wyrażenie gotowości

A na razie w miarę ciepło, do tego u nas mgiełka.
- vid3
- Kontakt:

Dodano po 14 minutach 48 strzałach znikąd:
I jeszcze raz z dziś wspomniany most przy którym milicja lubiła stać.
Specjalnie żem zjechał z S żeby go zdjąć.

Dodano po 1 minucie 24 strzałach znikąd:
Gdzieś w drodze ze Stolicy na południe.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
I za to Cię milicja ostrzegnęła. 

Wczoraj czytałem, że jakiś obatel się wqrwił, bo mu policja ciągle na podjeździe stawała, żeby polować na mandaty, i postawił na własną rękę zakaz postoju dla policji. Niestety, jest nielegalny, i w zasadzie może on policji naskoczyć... co oznacza, że policja może se robić, co chce.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Radomianiusze wszystkich krajów, łączcie się!
- vid3
- Kontakt:
W Robotniczym mnieście Uci dziś kolejna kamienica zeszła sama do parteru, somsiatka tej, co zeszła była we wrześniu. Domino? Może w ten sposób za rok zrobi się z tym w końcu porzundek.