Właśnie obejrzał-żem/polecam

o kulturze i sztuce innej niż fotograficzna
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Właśnie oglądałem/polecam

Post autor: Owain »

Heh, świetne, nie świetne, zawsze mi tak zasypia na SF. A jutro będę miał po łbie, że focę ją w objęciach Morfeusza...:) Ale jak nie kochać?! ISO pierdylion, dobra ta większa matryca :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Kochać!

PS - Szkoda, że w ubraniu - dodał Wojtek.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Owain pisze:..............Kunszt utrzymania kieliszka udając że ogląda - bezcenny :)
Podoba mi się :mrgreen: Dobre reporterskie zdjęcie z alkowy...
Herr X

Post autor: Herr X »

Jutro wrzuć zdjęcie swojej gęby bo nie uwierzę. :P
A wracając do filmu, jak mógł Ci się podobać film twórcy, którego przekreśliłeś? Chcę przez to powiedzieć, słuchaj starszego brata, bo on wie co mówi. 8-)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Scipciario było denne. Ten dawał radę, ale ciągle mam wrażenie że koleś jest na musie. Że musi być "artystyczny". Siłuje się z tym. Ale Arrival mu w miarę wyszedł. Wiem co piszę, oglądałem wszystkie filmy SF w historii kinematografii ;) :D
Herr X

A przy okazji, chciałbym polecić film tegoż reżysera, gdyż ponieważ jest to jeden z mocniejszych filmów jakie widziałem. I na długo pozostaje w głowie.

Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Herr, to trochę jak ze zdjęciami. Nie sztuka wyjść na streeta i zrobić zdjęcie żula czy cygana czy żebraka czy biedaka. Oni są. Gdzieś tam ludzie umierają na raka, albo mając w chuj w portfelu popełniają se puku. Używanie trudnych tematów do fotografii czy filmu, jest uproszczeniem. Moim zdaniem, albo robi się to PERFEKCYJNIE, albo lepiej nie robić tego wcale. A żerowanie na fotach ludzi przetrącanych przez życie jest z deka żenua.
Herr X

Owain pisze:Scipciario było denne. Ten dawał radę, ale ciągle mam wrażenie że koleś jest na musie. Że musi być "artystyczny". Siłuje się z tym. Ale Arrival mu w miarę wyszedł. Wiem co piszę, oglądałem wszystkie filmy SF w historii kinematografii ;) :D
Widzisz, mnie się też podobał, ale był słabszy od innych. Bo ja lubię filmy, ale gatunek s-f czy horror trochę mnie żenuje. A Ty po obejrzeniu wszystkich filmów s-f, na inne patrzysz przez ich pryzmat. I dlatego zazwyczaj chodzę do kina sam, żeby nie słuchać później takich pierdół. :P
puch24

Post autor: puch24 »

He, he, he. (To a propos zdjęcia z alkowy)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Gdybym Cię nie znał, napisałbym, żeś kiep! ;) Ale do końca nie jestem pewien, czy przypadkiem to jam nie kiep :D

Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
To było do Herra, Puchu. Idę legnąć kole żony. SF RULEZZZ !!!!! :P
ODPOWIEDZ