Właśnie obejrzał-żem/polecam

o kulturze i sztuce innej niż fotograficzna
ODPOWIEDZ
Herr X

Re: Właśnie oglądałem/polecam

Post autor: Herr X »

Owain pisze:Herr, to trochę jak ze zdjęciami. Nie sztuka wyjść na streeta i zrobić zdjęcie żula czy cygana czy żebraka czy biedaka. Oni są. Gdzieś tam ludzie umierają na raka, albo mając w chuj w portfelu popełniają se puku. Używanie trudnych tematów do fotografii czy filmu, jest uproszczeniem. Moim zdaniem, albo robi się to PERFEKCYJNIE, albo lepiej nie robić tego wcale. A żerowanie na fotach ludzi przetrącanych przez życie jest z deka żenua.
Każdy na kimś żeruje. Popatrz na World Press Photo czy jak to się tam nazywa, albo na takiego "Slamdoga...". Ja tak samo jak Ty mam swoją wizję świata, ale świadomość rzeczywistości jest.

Dodano po 8 minutach 38 sekundach:
Owain pisze:Gdybym Cię nie znał, napisałbym, żeś kiep! ;) Ale do końca nie jestem pewien, czy przypadkiem to jam nie kiep :D
No i Ty chcesz ze mną oglądać filmy? Jakie, ja się pytam? Chyba tylko te, które widzieliśmy ze sto razy, i obu nam się spodobały. 8-) Pamiętam jak na starym forum Castle Party zachwycałeś się nowym "Star Trekiem". Oglądałem go u znajomych. Tzn. oni oglądali, Kasia oglądała (chyba) a ja większość przespałem. No i co my z tym zrobimy?

Dodano po 3 minutach 4 sekundach:
PS Kiep, piesek obwąchujący dupę - miło tu. :shock:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Herr X pisze: No i Ty chcesz ze mną oglądać filmy? Jakie, ja się pytam? Chyba tylko te, które widzieliśmy ze sto razy, i obu nam się spodobały. 8-) Pamiętam jak na starym forum Castle Party zachwycałeś się nowym "Star Trekiem". Oglądałem go u znajomych. Tzn. oni oglądali, Kasia oglądała (chyba) a ja większość przespałem. No i co my z tym zrobimy?
Nie wiem czy chcę z Tobą oglądać filmy. Chcę z Tobą pić piwo. Pierwszy nowy Star Trek był odzyskanymi nowymi starwarsami. Ale Ty nie znasz, bo Ty kino ambitne. Tylko czasem to "ambitne" jest "pretensjonalne".
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Herr X

Post autor: Herr X »

Owain pisze: Nie wiem czy chcę z Tobą oglądać filmy. Chcę z Tobą pić piwo. Pierwszy nowy Star Trek był odzyskanymi nowymi starwarsami. Ale Ty nie znasz, bo Ty kino ambitne. Tylko czasem to "ambitne" jest "pretensjonalne".
Po pierwsze, piwa to ja dużo nie wypiję, bo mam nadwzrost w stosunku do masy, a przez to mniejszą tolerancję na oktany. Praw fizyki nie oszukasz. Po drugie, na piwo do Rzeszowa? A czy ja normalny jestem? Mogę do Krakowa do kina, mogę do Rzeszowa na film, ale na piwo? Żona by do mnie straciła szacunek gdybym jej zaproponował wyjazd do Rzeszowa na piwo.
A wracając do głównego tematu, nie jestem okulistą, ani nawet Bogiem, nie uleczę Twego wzroku. Sam to musisz zrobić.

Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
A, jeszcze jedno. Nieprawda, że tylko kino ambitne. Dobra rozrywka też. Ale takie bajki? Parafrazując jednego znajomego profesora: Sebastian! Kurwa! Proszę Cię!

Dodano po 5 minutach 51 sekundach:
A żeby nie było offtopa, to polecam jeden z pierwszych filmów Denisa Villeneuve.

tomfoot

Post autor: tomfoot »

Owain pisze: Obrazek
Przecież to jakaś ściema! To jest WPX! W Owainowym łożu! :shock:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

WPX miał fajny biust...
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

...tomfoot styl, a madebyZosiek coś, co lubię.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

Owain wyglądał cudnie, nawet już po swoim ślubie???
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

To nie ludzie - to Wilki!
puch24

Post autor: puch24 »

No właśnie, homo homini lupus est.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Przypomniałeś mi autorską wersję naszego ś.p. anglisty z LO: Homo homini is lupus est! ;)
ODPOWIEDZ