File Viewer jest systemowy.
z.Jazdy
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: z.Jazdy
A co to ten Preview? 
-
samek
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chyba odkąd znam Maki, to w każdej. Ale ja młody makowiec w porównaniu z Tobą.
I jest coś, co się nazywa Podgląd, ale on EXIFów nie pokazuje.
I jest coś, co się nazywa Podgląd, ale on EXIFów nie pokazuje.
-
samek
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No w Launchpadzie...
-
samek
Cóż za wyrafinowane podejście do nazw w systemie.
file viewer
podgląd
launchpad
A jesteś pewny, że ten File viewer, to przyszedł z systemem czy może został po drodze doinstalowany?
SZLAG!
Tomek - przepraszam!
Dodano po 5 minutach 18 strzałach znikąd:
W związku z powyższym (paplaniu w czyimś autorskim wątku) dodam tylko, że jedyny File viewer, który ja znam, pochodzi z AppStore i nie jestem aplikacją systemową.
Sorki jeszcze raz Tomek.
- no_gravity_Carlos
czy rower na plecy to dobry pomysl?;)
Dodano po 1 minucie 6 strzałach znikąd:
tylko Owus mnie rozumie; Owsik zaraz tez tu bedzie
Dodano po 1 minucie 6 strzałach znikąd:
tylko Owus mnie rozumie; Owsik zaraz tez tu bedzie
-
zdyboo
Nie, raczej nie. Niech jednak lekarz decyduje. W każdym razie na rechab kręgosłupa jeździłem rowerem. Pani się mnie pytała, jaki rower, jaka pozycja na nim i trochę na ten temat podyskutowaliśmy. Nie do końca była zadowolona z moich odpowiedzi, ale pozycji na rowerze nie zmieniłem ani o jotę. Robię trasy ponad 100 km, gdzie z reguły pierwsze 30-50 km jest bez zsiadania, zależy gdzie mam pierwszy punkt z browarem i nic mi nie jest jeżeli chodzi o boleści. Mogę być zmachany jak koń po westernie, ale nie mam żadnych boleści stawów, kości itp.
Choć z drugiej strony ja już mam zmutowany kręgosłup i mogę mieć problem ze wstaniem z krzesła czy z łóżka, bo krzyż napierdala tak, że mam problem by na kiblu chwilę wysiedzieć, ale wsiadam na rower i jest OK.
Zależy też jaki rower, jak miejska koza, co na niej siedzisz wyprostowany to bym był sceptyczny czy to w ogóle dobre na cokolwiek jest. Ciężko się kręci, bo nie ma jak się zaprzeć o kierę i cała siła idzie z nóg. Do tego siedzi się praktycznie na nad tylnym kołem, zatem każdy strzał spod opony (krawężnik, dziura itd.) idzie w kręgosłup jak gorący nóż w masło.
Nie musi to być od razu ultra sportowa sylwetka gdzie dupa jest wyżej od głowy, ale niech to będzie choć trochę pochylona sylwetka, serio się wtedy lepiej panuje nad rowerem.
-
otwieracz
Mam to samo z kręgosłupem. Jak siedzę dłużej to mnie napindala, a jak siedzę wyprostowany to maks 10 min. i muszę się zgarbić bo nie wyrabiam. Jak miałem górala to zero bólu, sportowa pozycja i mogłem kręcić kilometrami.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jeśli zgarbienie przynosi ulgę, może to być zwyrodnienie stawów międzywyrostkowych. Przy dyskopatii byłoby odwrotnie.
Sowy nie są tym, czym się wydają...