Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
- danz1ger
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych ;)
no ten, Un-stable

Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tomek, nie pozbędę się Ciebie - nie mam do tego powodu. Poza tym to jest forum Owaina. Ale owszem, chciałem Cię sprowokować do reakcji, co, jak widać, mi się udało.
Marcin, w żart obracał nie będę, wykręcał też nie, kajać się również nie mam zamiaru.
Mogę oficjalnie przeprosić, mogę zamiast "Zosiek" wstawić do wiersza "Wojtek", bo sam często tak o sobie myślę - ale wątpię, że ktokolwiek w to uwierzy.
Więc napiszę tylko, że zrobiłem, co zrobiłem, i gotów jestem ponieść wszelkie tego konsekwencje.
Marcin, w żart obracał nie będę, wykręcał też nie, kajać się również nie mam zamiaru.
Mogę oficjalnie przeprosić, mogę zamiast "Zosiek" wstawić do wiersza "Wojtek", bo sam często tak o sobie myślę - ale wątpię, że ktokolwiek w to uwierzy.
Więc napiszę tylko, że zrobiłem, co zrobiłem, i gotów jestem ponieść wszelkie tego konsekwencje.
- Owain
- Nasz Czelnik
Hola, hola! Jak igrce, to wojtkowe, jak trza będzie iść siedzieć, to Owaina!
Cóż ja mogę napisać, jeno że z Wojtka rozrabiaka, ale to człek dobry. Zosiek przeca tłumaczył, że ma nas w pakiecie, stąd ukryty. No nie wiem co napisać, prócz tego, że ja Zośka dożywotnio kocham, lubię i szanuję! Zosiek The Best! (rulez).
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
samek
Że może czas by był (wg mnie dawno był) przestać pieprzyć miedzyforumowe głupoty?
One przeradzają się w miedzyludzkie. Chyba wystarczająco jest na to przykładów?
-
cz4rnuch
Tak Wojtek to rozrabiaka i też się domyśliłem, że po kilku tłumaczeniach raczej sobie zdaje sprawę z tego, że te logowania to nie są tak do końca logowania. A nawet jeśli to cóż w tym złego? Nie wiem tylko po kiego wuja stalkuje Zośka? Z nudów? Już tu wcześniej na ten temat pisałem odnośnie gavina i kilku innych osób, które się stąd wyautowały. Wojtek sprowokuje, coś się dzieje, ale generalnie jakoś nie widzę by się to obracało w coś pozytywnego.
PS Da się tu jakoś zablokować ten temat tak, by mi się nic nie wyświetlało?
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie, nie z nudów, bo Wojtek Zośka nie stalkuje (od stalkowania jest tu Marcin dobrze wie kto) - Zosiek po prostu co chwilę pojawiał się i znikał, więc sam się stalkował. Marcin tego nie widział, ale Wojtek, co wszedł na forum, to Wańka-Wstańka - jest Zosiek, nie ma Zośka, jest, nie ma. Za to postów od dawna zero, i zawsze ukryty. Tak, Wojtek wie, że to nic złego, ale wciąż go to, świecąc w oczy, nieźle śmieszyło, szczególnie zważywszy zośkową rangę. Do funu dochodzi zwalanie winy na Tapatalka - to zupełnie jak obwinianie swojego samochodu, że za szybki i przez niego dostało się mandat.cz4rnuch pisze: 18 lis 2019, 14:17 Tak Wojtek to rozrabiaka i też się domyśliłem, że po kilku tłumaczeniach raczej sobie zdaje sprawę z tego, że te logowania to nie są tak do końca logowania. A nawet jeśli to cóż w tym złego? Nie wiem tylko po kiego wuja stalkuje Zośka? Z nudów? Już tu wcześniej na ten temat pisałem odnośnie gavina i kilku innych osób, które się stąd wyautowały. Wojtek sprowokuje, coś się dzieje, ale generalnie jakoś nie widzę by się to obracało w coś pozytywnego.
Gavin? Wciąż robił sobie z Wojtka jaja udając radosnego przygłupa, więc Wojtek nie pozostawał dłużny. A gdy gavin dowalił się do zdjęcia Mateusza, to ten się wyautował. Nie przez Wojtka. Więc kto jeszcze uciekł przez Wojtka? Kogo Wojtek "sprowokował"? "Zygmunta Lachmana"? A może Ligo?
Temat niniejszy - umówmy się, żeby, gdy już wszyscy napiszą, co o mnie myślą i zapadnie wyrok, po prostu zostawić w spokoju.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak, ale też pewne osoby uciekły ewidentnie przez politykę, bo polityka nie jest tu tematem tabu, jak np. na Nikoniarzach.
Zatem żarty żartami, ale czy otwartość na dyskusje o wszystkim to nasz forumowy strzał we własną stopę?
PS Marcin, bardzo dziękuję Ci za rozmowę.
Zatem żarty żartami, ale czy otwartość na dyskusje o wszystkim to nasz forumowy strzał we własną stopę?
PS Marcin, bardzo dziękuję Ci za rozmowę.
- no_gravity_Carlos
Re: Sława i chwała naszego forum na forach ościennych [emoji6]
e tam, o wszystkim mozna sprobowac porozmawiac, ja np o slodkosciach cudzych zon nie potrafie