Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: wpk »

Samojedź.
(Jako samojedź krzywousta.)
nordenvind

Post autor: nordenvind »

No tak, wchodzisz do garażu i pusto, a to samo pojechało z nudów przewieźć się... :mrgreen:
otwieracz

Post autor: otwieracz »

Funkcje autonomiczne to są takie funkcje że ja swoim pilotem od Mazdy 6 zamykając drzwi pilotem opuszczałem nieświadomie szyby od Renault Megane kumpla. On z tym problemem jeździł po serwisach bo jak przyszła zima to mu śnieg czy deszcz do środka napierdalał i nikt tam nie wiedział co się dzieje. Ja się skapnąłem dopiero po czasie, a że on nerwowy tak samo jak ja i na dodatek wyglądał jak mini model pasma Karkonoszy to postanowiłem mu nie wspominać o tej przypadłości... Sprzedał tę Megankę z myślą że coś jest z nią nie tak po kosztach.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ciekawe, jak można sprzedać używany samochód "po kosztach"?
otwieracz

To nie był używany samochód tylko wtedy nówka sztuka 2008r. 1.6 beznyna, tzw. "żelazko". To był pomysł jego żony i jej się dostało najbardziej za ten zakup.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Chodzi mi o kilka rzeczy. Autohold, by nie trzymac na hamulcu, kamerę 360, bo wujowo widzę taką zwykłą cofania, aktywny tempomat, co sam zwalnia i zatrzymuje się w korkach (nieocenione). No i rusza sam offkors. Do tego jeszcze jakieś ostrzeżenia o ruchu poprzecznym, o martwym polu, hamowanie przed przechodniami i kilka innych dupereli.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Na korki to się curke posyła.
samek

Post autor: samek »

Petro pisze: 20 lis 2019, 17:49 Generalnie bałbym się samochodów francuskich i takich, co są robione na licencji francuskiej, albo są w istocie francuskie, tylko że pod inną marką (Dacia). Lubią je mechanicy, ale też nie bardzo. Psują się strasznie...
Te stereotypy.
otwieracz

Owain pisze: 20 lis 2019, 17:39 Chodzi mi o kilka rzeczy. Autohold, by nie trzymac na hamulcu, kamerę 360, bo wujowo widzę taką zwykłą cofania, aktywny tempomat, co sam zwalnia i zatrzymuje się w korkach (nieocenione). No i rusza sam offkors. Do tego jeszcze jakieś ostrzeżenia o ruchu poprzecznym, o martwym polu, hamowanie przed przechodniami i kilka innych dupereli.
Ty szofera potrzebujesz nie samochodu :mrgreen:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Albo szoferki. :D
ODPOWIEDZ