Forum a życie doczesne
Re: Forum a życie doczesne
Kierowcy betoniarek zazwyczaj są uczciwi. Nie jak np. prawnicy 

Jestem tu 1 raz, ale jeszcz wpadnę...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albo my do Ciebie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: RE: Re: Forum a życie doczesne
Doprawdy? To jak to z Tobą było? Zosiek zrobił Cię świadomie czy wpadł?madebyzosiek pisze:Nie wpadaj... Zrób to świadomie lub się zabezpieczMeliszipak pisze:Jestem tu 1 raz, ale jeszcz wpadnę...
- wuzet
- Kontakt:
Od jutra przez tydzień będę w Rzeszowie. Jak by co to może jakieś spotkanko by się udało zorganizować ? Co prawda terminarz napięty jak baranie .... .
Z Piotrkiem i tak muszę się rozliczyć za wołanie, więc można by to połączyć jakoś
Z Piotrkiem i tak muszę się rozliczyć za wołanie, więc można by to połączyć jakoś

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
O Wy, Rzeszowianie! Koniecznie spotkajcie się samotrzeć i zdjęcia trójcy jakoweś uczyńcie. Tak mówię ja, i proszę i nakazuję! 

- Owain
- Nasz Czelnik
Drukarnię proponuję. A i Ty, wpk, zajedź. wikt i opierunek u mnie masz 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Takeś nagadał jakie to parkingowe dramaty na osiedlu odchodzo, a teraz Woyteka z jego deliżansem zapraszasz...Owain pisze:Drukarnię proponuję. A i Ty, wpk, zajedź. wikt i opierunek u mnie masz
- Owain
- Nasz Czelnik
Pff.. dysponuję dla mesi prima sort cymes miejscem w undergroundowym parkowisku. Dwa miejsca od mesi mistrza świata w siatkówce, Piotra Nowakowskiego.Chory pisze:Takeś nagadał jakie to parkingowe dramaty na osiedlu odchodzo, a teraz Woyteka z jego deliżansem zapraszasz...Owain pisze:Drukarnię proponuję. A i Ty, wpk, zajedź. wikt i opierunek u mnie masz

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wuzet
- Kontakt: