Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Ty się Owi nie nadajesz do zakupów w sieci po prostu. Idź kup na jakimś bazarze
I nie prawda, że nie mówiłem (w sensie pisałem). Kiedyś już Ci o tym wspominałem. Dziś w cyfrowe można się trochę potargować. 35/1.8 na stronie za 2499 po kliknięciu we coś tam i poproszeniu o specjalną wycenę.

To jak SEAT: hiszpańska precyzja, niemiecki temperament.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Myślałem, że seat to siedzenie. 

Z pamiętnika importera części samochodowych:
Facet zamówił pas do Suzuki. Został mu sprowadzony i wysłany. Facet zwrócił pas jako niezgodny z zamówieniem, bo miał być do Suzuki, a pisało na nim SEAT BELT.
Facet zamówił pas do Suzuki. Został mu sprowadzony i wysłany. Facet zwrócił pas jako niezgodny z zamówieniem, bo miał być do Suzuki, a pisało na nim SEAT BELT.
- Owain
- Nasz Czelnik
Moja indolencja androidowa to jedna sprawa, nie trawię tego systemu i wg mnie jest pojebany. Ale nie wykluczam, że to ja jestem pojebany albo za stary na to gówno.
Natomiast inną sprawą jest lecenie w chuja przez amazon, przynajmniej hiszpański, bo mi kutasy po trzech dniach anulowały zamówienie, a teraz jak się wchodzi to się wyświetla, że nie wysyłają do Polski.
Natomiast inną sprawą jest lecenie w chuja przez amazon, przynajmniej hiszpański, bo mi kutasy po trzech dniach anulowały zamówienie, a teraz jak się wchodzi to się wyświetla, że nie wysyłają do Polski.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prezes, chciałeś Bl4ck Friday, to masz. 

- Owain
- Nasz Czelnik
Na szczęście wiadomo, czyja to wszystko wina.
No, hiszpański amazon z tego co czytam ślamazarny i do dupy. Na niemieckim anulowali mi zamówienie w trymiga. Zaczynam się zastanawiać za co ja tak lubiłem tę firmę krzak 

- Owain
- Nasz Czelnik
Ja oczekuję przeprosin i rekompensaty od osoby, która podesłała na niniejsze forum informację o rzeczonej promocji.