Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
To było w moim ulubionym kinie, więc jak w drugim domu. A do domu zawsze się wraca.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
jak na miejsce zbrodni. 

Jeszcze tego nie sprawdzałem.
A wiecie może gdzie to można obejrzeć?
Ja widziałem w kinie.
Dodano po 2 minutach 43 strzałach znikąd:
W okolicy masz tu:
https://kino.trojmiasto.pl/Kino-Kameralne-Cafe-o79811.html
Dodano po 2 minutach 28 strzałach znikąd:
A jak chcesz pirata, to mam linka.
Dodano po 2 minutach 43 strzałach znikąd:
W okolicy masz tu:
https://kino.trojmiasto.pl/Kino-Kameralne-Cafe-o79811.html
Dodano po 2 minutach 28 strzałach znikąd:
A jak chcesz pirata, to mam linka.
- Owain
- Nasz Czelnik
Cz4rnuch, uważaj, on Cię tą linką przeciągnie pod kilem! 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Dobrze, że gdzieś grajom, bo jakoś mi to umknęło, a wydaje mi się, że film jest dobry. Szkoda tylko, że mam zakaz bywania w Gdańsku. Tzn nie mam, ale i tak w tą sobotę nie mogę. Będę szukać. Może u nas w studyjnym się pojawi.
A informowałem, że jest dobry.
Pamięć to jednak zawodna jest. Wczoraj obejrzałem "Django" na Netflixie. Brakowało mi dwóch scen. Głowę bym dał sobie uciąć, że były w wersji, którą w kinie widziałem. Odpaliłem nawet DVD, ale nie ma. Odpaliłem pirata, nie ma.
Okazało się, że sceny istnieją tylko w postaci dialogów na ścieżce dźwiękowej, a że po filmie zdarzyło mi się go parę razy przesłuchać to się wdrukowały w pamięć.
Co ciekawe wersja kinowa trwa 2:45 (wg IMDb), netflixowa i pirat też, a DVD 2:39, ale nie chce mi się sprawdzać których kilku minut brakuje.
Mnie się "Django" bardzo podobał, a pominięcie roli DiCaprio w oscarowych nominacjach jest tak samo niezrozumiałe jak pominięcie roli Oldmana w "Leonie".
Okazało się, że sceny istnieją tylko w postaci dialogów na ścieżce dźwiękowej, a że po filmie zdarzyło mi się go parę razy przesłuchać to się wdrukowały w pamięć.
Co ciekawe wersja kinowa trwa 2:45 (wg IMDb), netflixowa i pirat też, a DVD 2:39, ale nie chce mi się sprawdzać których kilku minut brakuje.
Mnie się "Django" bardzo podobał, a pominięcie roli DiCaprio w oscarowych nominacjach jest tak samo niezrozumiałe jak pominięcie roli Oldmana w "Leonie".
Absolutna zgoda z tym ostatnim.