Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- no_gravity_Carlos
to zes pojechal z zyczeniami:) wszystkim to wszystkim, podmiotom sciagajacym podatki w szczegolnosci ale ja sie tam nie znam, nie lubie tylko jak mi na sile zabieraja krwawice:) kurcze jednemu sie juz dostalo za niby nawolywanie do nieplacenia dzianin;
ide porobic nic
snieg w Polsce, Busku jest?
ide porobic nic
snieg w Polsce, Busku jest?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Śnieg? Zielona trawa, słonice bez chmury przesifieca, +3 stopnie Celzyusza, wijatru trochę. Keine śnieg.
Dodano po 3 minutach 38 strzałach znikąd:
A życzenia składałem wszystkim Psionicznym, a nie żadnym organom, trąbom, kobzom, dudom czy innym instrumentom.
Dodano po 3 minutach 38 strzałach znikąd:
A życzenia składałem wszystkim Psionicznym, a nie żadnym organom, trąbom, kobzom, dudom czy innym instrumentom.
- no_gravity_Carlos
czyli krowy mozna wypasac, w sumie bez sensu, bo wspolczesne dzieci tutejsze nie wiedza co to krowa i skad mleko pochodzi;
podobnie ze sniegiem, starcie mialem z malenstwem wczoraj bo pokazalem snieg i sanki na fotkach i zachcialo natychmiast, nic w alpen shaisen dolominium trza sie wybrac, albo do scotland jardu
Dodano po 4 minutach 18 strzałach znikąd:
a tak seryjnie, jakby ktos zaprosil na kwatere sniezna pora to z wdziecznoscia przyjme tygodniowy odjazd
podobnie ze sniegiem, starcie mialem z malenstwem wczoraj bo pokazalem snieg i sanki na fotkach i zachcialo natychmiast, nic w alpen shaisen dolominium trza sie wybrac, albo do scotland jardu
Dodano po 4 minutach 18 strzałach znikąd:
a tak seryjnie, jakby ktos zaprosil na kwatere sniezna pora to z wdziecznoscia przyjme tygodniowy odjazd
- no_gravity_Carlos
pitupalk upad
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Po śnieg zabrany narkomanom?
To se podnieś.
Dodano po 45 minutach 59 strzałach znikąd:
No, w związku z nowym rokiem podatkowym - pierwszy kwiatek:
Do 31.12.2019 był obowiązek, pod sankcją grubych kar, złożenia wniosku o wpis do rejestru BDO. I była ankieta, pomagająca ustalić, czy się podlega obowiązkowi, czy nie. Z ankiety wynikało, że muszę i że nie muszę. Więc czekałem niemal do ostatniej chwili i 27 wysłałem sam wniosek o wpis bez żadnej wypełnionej tabeli, zobaczywszy w bazie, ze większość istniejących wpisów jest pusta. Wchodzę teraz, a tu się okazuje, że 30 opublikowane zostało nowe rozporządzenie i nowa ankieta, która jest konkretniejsza i z której już jednoznacznie wynika, że nie muszę się rejestrować jako śmieciorób.
Czyli teraz, gdy mnie na mój wniosek wpiszą do rejestru BDO, będę mógł się wyrejestrować.
No.
To se podnieś.
Dodano po 45 minutach 59 strzałach znikąd:
No, w związku z nowym rokiem podatkowym - pierwszy kwiatek:
Do 31.12.2019 był obowiązek, pod sankcją grubych kar, złożenia wniosku o wpis do rejestru BDO. I była ankieta, pomagająca ustalić, czy się podlega obowiązkowi, czy nie. Z ankiety wynikało, że muszę i że nie muszę. Więc czekałem niemal do ostatniej chwili i 27 wysłałem sam wniosek o wpis bez żadnej wypełnionej tabeli, zobaczywszy w bazie, ze większość istniejących wpisów jest pusta. Wchodzę teraz, a tu się okazuje, że 30 opublikowane zostało nowe rozporządzenie i nowa ankieta, która jest konkretniejsza i z której już jednoznacznie wynika, że nie muszę się rejestrować jako śmieciorób.
Czyli teraz, gdy mnie na mój wniosek wpiszą do rejestru BDO, będę mógł się wyrejestrować.
No.
- Gdama
- Gdriada
Morze możliwości 
Po święty spokój (jak na razie) zapraszam na Mierzeję Wiślaną.

Po święty spokój (jak na razie) zapraszam na Mierzeję Wiślaną.

- no_gravity_Carlos
no bardzo ladnie, gdzie snieg, w Karkonoszach?;)
Podobno. W Taterach chiba tesz.
- Gdama
- Gdriada
Z cyklu "I po balu"

- no_gravity_Carlos
sniek by fszystko pszykryl