Arjanitowi przedaj - to Twój krajanit.
Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Fajna ta Mała...
- Owain
- Nasz Czelnik
Gavinovi niech sprzeda. Wzioł 2.8 to weźmie i 1.2 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Przepraszam, ale ja nie mieszkam w gDYNI.
I fakt, mam kilka 1.2, ale one są bardzo dobrze wyciszone i wcale nie paliwożerne.
I fakt, mam kilka 1.2, ale one są bardzo dobrze wyciszone i wcale nie paliwożerne.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jak to nie? Ma napisane "Gdynia", więc to musi być prawda.
Przecież ostatnio nawet moderacja nikoniarska docenia fakt, że arjanity nigdy nie kłamią.
A, chyba, że Gdynia, to Gdynia, a gDYNIA to nie Gdynia. Ale to by znaczyło, że on mieszka w Gdyni, a Ty nie.
Przecież ostatnio nawet moderacja nikoniarska docenia fakt, że arjanity nigdy nie kłamią.

A, chyba, że Gdynia, to Gdynia, a gDYNIA to nie Gdynia. Ale to by znaczyło, że on mieszka w Gdyni, a Ty nie.

Kiedyś twoje nemezis na nikoniarzach było też przez chwilę małą dziewczyną (Aleksandrą jeśli mnie pamięć nie myli). Ja znam ludzi z Gdyni i powtarzam, że taki ktuś tu nie mieszka.
Dodano po 4 minutach 24 strzałach znikąd:
Dodano po 4 minutach 24 strzałach znikąd:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
No to nie wiem... Może przebiera się za warchlaka?
Na Twoim miejscu - rozmawiacie wszak - po prostu bym go spytał był.
(Na moim tego nie zrobię, bo nie chciałbym go stresować, gdyż ostatnio stara się ładnie komentować moje fotki.)
Na Twoim miejscu - rozmawiacie wszak - po prostu bym go spytał był.
(Na moim tego nie zrobię, bo nie chciałbym go stresować, gdyż ostatnio stara się ładnie komentować moje fotki.)
To tylko się cieszyć. A pytam go o różne sprawy, ale na razie ani razu mi nie odpowiedział
Tyle, że o Gdynię nie muszę, bo to najpiękniejsze miejsce, tu nigdy nie pada, ludzie wspaniali, bochenek chleba tańszy niż na Białorusi itd. Warchlaczki też miłe i uczynne.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Prezes, Fejsik właśnie ogłosił, że żona Twa jest zainteresowana szkoleniem driftu w jakimś M-Drift Academy.
Zatem lepiej się zastanów, co będzie tańsze - kupić jej obniżoną BeeMkę czy po prostu dać klapsa?
(hasztagseksizmmobbing)
Zatem lepiej się zastanów, co będzie tańsze - kupić jej obniżoną BeeMkę czy po prostu dać klapsa?
(hasztagseksizmmobbing)