Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Ejpl to stan umysu.
Ludzie, którzy mówią Ejpl to też stan umysu.
Ludzie, którzy mówią Ejpl to też stan umysu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sam jesteś stan umysłu.
Kupiłbym se ostatni obiektyw, który mi chodzi po głowie, ale co wtedy?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ostatni będą pierwszymi.
- Owain
- Nasz Czelnik
Nie ma ostatni. Zawsze będzie jakiś następny.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Następni będą pierwszymi?
- Owain
- Nasz Czelnik
Następni będą droższymi.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To na pewno.
Powstał jusz aparat idealny, referęcyjny, po co robić kolejne? bezsensu
Operator komórkowy postanowił ustosunkować się do moich roszczeń w sprawie pobranych 1,34 PLN za "Czasoumilacz", który miał być darmowy.
Taką odpowiedź otrzymałem.
"Mając na uwadze przedstawioną kwestię oraz naszą dotychczasową współpracę, postanowiłem przyznać Panu rabat o wartości 2,46zł z VAT
Rabat będzie widoczny na fakturze VAT, która zostanie wystawiona za bieżący okres rozliczeniowy.
Mam nadzieję, że powyższe rozwiązanie jest dla Pana satysfakcjonujące.
Dodam, że rabat przyznałem w trybie przyspieszonego postępowania bez konieczności składania reklamacji w tej sprawie. Powyższe rozwiązanie pozwoli na skrócenie okresu 30-stu dni, który przysługuje Polkomtel sp. z o.o. - Reklamacje na rozpatrzenie takiego wniosku."
Niby OK, ale nie mam pojęcia z jakiej matematyki korzystają, może komputer kwantowy im to wyliczył. Nie rozumiem też ostatniego zdania, przecież wysłałem reklamację za pomocą mejla. To jak mam ją jeszcze złożyć? Na klęczkach udać się do głównej siedziby operatora i leżeć plusem przez trzy dni, aby łaskawie raczyli przyjąć moją reklamację. Oczywiście ręcznie kaligrafowaną na papierze czerpanym przez dziewice podczas pełni księżyca.
Taką odpowiedź otrzymałem.
"Mając na uwadze przedstawioną kwestię oraz naszą dotychczasową współpracę, postanowiłem przyznać Panu rabat o wartości 2,46zł z VAT
Rabat będzie widoczny na fakturze VAT, która zostanie wystawiona za bieżący okres rozliczeniowy.
Mam nadzieję, że powyższe rozwiązanie jest dla Pana satysfakcjonujące.
Dodam, że rabat przyznałem w trybie przyspieszonego postępowania bez konieczności składania reklamacji w tej sprawie. Powyższe rozwiązanie pozwoli na skrócenie okresu 30-stu dni, który przysługuje Polkomtel sp. z o.o. - Reklamacje na rozpatrzenie takiego wniosku."
Niby OK, ale nie mam pojęcia z jakiej matematyki korzystają, może komputer kwantowy im to wyliczył. Nie rozumiem też ostatniego zdania, przecież wysłałem reklamację za pomocą mejla. To jak mam ją jeszcze złożyć? Na klęczkach udać się do głównej siedziby operatora i leżeć plusem przez trzy dni, aby łaskawie raczyli przyjąć moją reklamację. Oczywiście ręcznie kaligrafowaną na papierze czerpanym przez dziewice podczas pełni księżyca.